VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pentax DB kétcsatornás járókerekű szennyvízszivattyúk

Pentax DB kétcsatornás járókerekű szennyvízszivattyúkA szennyvízszivattyúk a már jól ismert és népszerű DG sorozatú szennyvíz szivattyúra épül, de attól nagyobb teljesítményben érhető el. A szivattyúk két féle teljesítményű motorral (1,35kW és 1,7kW) egy- és háromfázisú kivitelben készülnek. Az egyfázisú típusok úszókapcsolóval is elérhetőek. A szivattyúk további előnye a tandem kialakítású, olajfürdőben futó tengelytömítés melynek a motor oldali fele szén/kerámia/NBR kivitelű a szivattyú oldali fele pedig szilikon karbid/szilikon karbid/NBR kivitelű. A szivattyúk hordozható kivitelűek, ugyanakkor nagy folyadékszállításra (max. 650 l/perc) és nagy emelőmagaságra (max. 13.6m) képesek alacsony energiafelhasználás mellett, mely egy igen kedvező árral is párosul. A szivattyúk igen széles körben alkalmazhatóak háztartási, egy- és többlakásos társasházak, kisebb ipari üzemekben keletkező szennyvíz átemelésére és továbbítására. A Pentax DB szennyvízszivattyúk megvásárolhatóak szivattyú webáruházunkból, raktárkészletről.

Pentax DB szennyvízszivattyú

2017-10-18 18:47