VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pentax DB kétcsatornás járókerekű szennyvízszivattyúk

Pentax DB kétcsatornás járókerekű szennyvízszivattyúkA szennyvízszivattyúk a már jól ismert és népszerű DG sorozatú szennyvíz szivattyúra épül, de attól nagyobb teljesítményben érhető el. A szivattyúk két féle teljesítményű motorral (1,35kW és 1,7kW) egy- és háromfázisú kivitelben készülnek. Az egyfázisú típusok úszókapcsolóval is elérhetőek. A szivattyúk további előnye a tandem kialakítású, olajfürdőben futó tengelytömítés melynek a motor oldali fele szén/kerámia/NBR kivitelű a szivattyú oldali fele pedig szilikon karbid/szilikon karbid/NBR kivitelű. A szivattyúk hordozható kivitelűek, ugyanakkor nagy folyadékszállításra (max. 650 l/perc) és nagy emelőmagaságra (max. 13.6m) képesek alacsony energiafelhasználás mellett, mely egy igen kedvező árral is párosul. A szivattyúk igen széles körben alkalmazhatóak háztartási, egy- és többlakásos társasházak, kisebb ipari üzemekben keletkező szennyvíz átemelésére és továbbítására. A Pentax DB szennyvízszivattyúk megvásárolhatóak szivattyú webáruházunkból, raktárkészletről.

Pentax DB szennyvízszivattyú

2017-10-18 18:47