VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Medence- és tó vegyszerek

Számos ügyfelünk kérésének eleget téve megkezdtük a medencékhez és tavakhoz szükséges vegyszerek forgalmazását kis kiszerelésben. Kínálatunkban jelenleg a szükséges alapvegyszerek találhatóak meg (klórtabletta, algaölő, PH csökkentő, pelyhesítőszer, gyorsklór, téliesítő szer, aktív oxigén) az ezek méréséhez és ellenőrzéséhez szükséges tesztcsík, illetve az adagolásukhoz szükséges vegyszeradagoló. Kínálatunkban továbbá megtalálható a tavakhoz szükséges vegyszer is. A vegyszereket raktárkészletről kínáljuk. Az igények figyelembevételével, a jövőben tovább fogjuk bővíteni ezen a területen a kínálatunkat (nagyobb kiszerelés, tisztító vegyszerek, kiegészítők, stb.).
2015-08-01 12:41