VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Medence- és tó vegyszerek

Számos ügyfelünk kérésének eleget téve megkezdtük a medencékhez és tavakhoz szükséges vegyszerek forgalmazását kis kiszerelésben. Kínálatunkban jelenleg a szükséges alapvegyszerek találhatóak meg (klórtabletta, algaölő, PH csökkentő, pelyhesítőszer, gyorsklór, téliesítő szer, aktív oxigén) az ezek méréséhez és ellenőrzéséhez szükséges tesztcsík, illetve az adagolásukhoz szükséges vegyszeradagoló. Kínálatunkban továbbá megtalálható a tavakhoz szükséges vegyszer is. A vegyszereket raktárkészletről kínáljuk. Az igények figyelembevételével, a jövőben tovább fogjuk bővíteni ezen a területen a kínálatunkat (nagyobb kiszerelés, tisztító vegyszerek, kiegészítők, stb.).
2015-08-01 12:41