VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Wilo STAR-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

 termék/oldal

Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

Nagyon jó választás a korszerű kivitelben készült, minden követelménynek megfelelő és kiváló minőségű Wilo Star-Z sorozatú használati melegvíz-keringető szivattyú. Mivel a vizet állandóan közel azonos hőfokon tartja, nem kell a hideg vizet folyatni a csap kinyitása után és várni, amíg az felmelegszik, a csapból azonnal meleg víz folyik. Ezzel megszűnik a pazarlás és a készülék folyamatos víz- és elektromos áram megtakarítást biztosít és a befektetés a készülék állandó használatával hamarosan megtérül. Kétféle alaptípusban kínáljuk a keringető szivattyúkat kedves vásárlóinknak. Mindkét típusról elmondható, hogy helytakarékosak is, mert bár igen nagy teljesítményűek, méretük meglehetősen kicsi. Maximális teljesítménynél is folyamatosan minimalizálják a költségeket és mindkét terméknél elmondható, hogy az ár-érték arány is kiválónak bizonyult. Azonnal szállítással állunk a vásárlók rendelkezésére mindkét termék vonatkozásában. Kollégáink örömmel várják kérdéseiket, ha műszaki szaktanácsadásra is szükség volna.
Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:24 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.1 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4") KM
Méret:180 mm
79 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:24 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.03 kW
Csatlakozás:1" KM
Méret:130 mm
49 900 Ft (áfával)
Részletek