VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Vegyes villanymotor ventilátor (EVIG)

 termék/oldal

Ha gyors megoldás kell, egy webshop lehet a segítség; ha szivattyúzásról van szó, akkor a mi webáruházunk!

Ilyen eset az, amikor egy villanymotor ventilátor lapátja elhasználódik, elkopik, tönkremegy. Ára elhanyagolható bármelyik villanymotorral működő gép árához képest, ám meghibásodása óriási gondot tud okozni. Ha ez a kis szerkezet megsérül, és nem lapátol megfelelően, a villanymotorunk nem kap megfelelő hűtést, ez pedig akadályozza, rontja berendezésünk működését, sőt teljesen tönkre is teheti azt. Villanymotor ventilátort számtalan területen használunk, háztartásainkban és az iparban egyaránt, de minden alkalmazásban egyformán fontos a villanymotor ventilátor lapátok épsége. Ezért megéri rendszeresen ellenőrizni azokat, és időben cserélni, ha szükséges. Tengelyhosszuk, átmérőjük és magasságuk különböző lehet, a minőségük azonban mindig azonos, csakúgy, mint a Saviplast villanymotor ventilátor lapátoké, legyen szó akár a VA, akár a VV sorozatról.

Válassza ki a megfelelőt a megfelelő helyen: nálunk!

Szállítási határidő:Raktárról
900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
500 Ft (áfával)
db
Részletek