VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló, MOUSE 500 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

 termék/oldal

Ha hosszú távon kiválóan működő szivattyú rendszert szeretne kialakítani, ne feledkezzen meg a minőségi kiegészítők, például a függőleges úszókapcsoló beszerzéséről sem!

A tökéletes szennyvízszivattyú rendszerek titka többek között az, hogy az elengedhetetlen kiegészítőket is megfelelő alapossággal választjuk ki. Egy szivattyú működtetéséhez, vezérléséhez különböző további elemekre lehet szükség, így például áramláskapcsolóra, nyomáskapcsolóra és úszókapcsolóra. A karcsú, hosszúkás felépítésű függőleges úszókapcsoló olyan esetekben nyújt segítséget, ahol a hagyományos úszókapcsoló típusokat a szűk hely miatt nem tudjuk alkalmazni. A szennyvizek minimum és maximum szintjének meghatározása érdekében a függőleges úszókapcsolók többféle szárhosszal kaphatók. Ezek a szennyvízbe merülő szárak természetesen védve vannak a szennyvizek erodáló hatása ellen, míg az úszókapcsoló ballon része erős, fizikai behatásnak ellenálló műanyag.

Ha ilyen kiváló adottságú eszközre van szüksége, ne habozzon, vásárolja meg most webáruházunkban!

Szállítási határidő: Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kábel típusa:10m HO5 3×1
Max. bemerülési mélység:15 m
Kapcsolás:
Kapcsolási teljesítmény:8 (20) A
20 000 Ft (áfával)
db
Részletek