VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Úszókapcsoló, MOUSE 250 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

 termék/oldal

Tökéletesítse szennyvízszivattyú rendszerét a nálunk beszerzett úszókapcsolóval!

A szivattyút háztartási körülmények között gyakran kezelik a vásárlóink manuálisan, ha azonban szeretnénk kevesebb munkával működtetni a rendszerünket, célszerű a szivattyú vezérléstechnika modern eszközeit is számításba venni. Az automatizáláshoz ma már olyan eszközök állnak rendelkezésre, mint a nyomáskapcsoló, az áramláskapcsoló vagy áramlásszabályzó és az úszókapcsoló. Amellett, hogy ezekkel a kiegészítőkkel kényelmesebbé tehetjük a szivattyúzást, egyben a biztonságot is tudjuk növelni, hiszen ezek a termékek automatikusan figyelik helyettünk a rendszert és korrigálnak, ha szükséges. Fentiek közül a nyomásszabályzó a rendszerben fennálló nyomást tartja meghatározott szinten, az áramláskapcsoló a működés időzítésére szolgál, míg az úszókapcsoló segítségével be tudjuk állítani, milyen minimum és maximum szintmagasság legyen a szennyvíztartályban.

Vásárolja meg a professzionális automatizálás eszközeit most a webáruházunkban!

Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kábel típusa:10m HO5 3×1
Max. bemerülési mélység:15 m
Kapcsolás:
Kapcsolási teljesítmény:8 (20) A
20 000 Ft (áfával)
db
Részletek