VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló, MOUSE 250 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

 termék/oldal

Tökéletesítse szennyvízszivattyú rendszerét a nálunk beszerzett úszókapcsolóval!

A szivattyút háztartási körülmények között gyakran kezelik a vásárlóink manuálisan, ha azonban szeretnénk kevesebb munkával működtetni a rendszerünket, célszerű a szivattyú vezérléstechnika modern eszközeit is számításba venni. Az automatizáláshoz ma már olyan eszközök állnak rendelkezésre, mint a nyomáskapcsoló, az áramláskapcsoló vagy áramlásszabályzó és az úszókapcsoló. Amellett, hogy ezekkel a kiegészítőkkel kényelmesebbé tehetjük a szivattyúzást, egyben a biztonságot is tudjuk növelni, hiszen ezek a termékek automatikusan figyelik helyettünk a rendszert és korrigálnak, ha szükséges. Fentiek közül a nyomásszabályzó a rendszerben fennálló nyomást tartja meghatározott szinten, az áramláskapcsoló a működés időzítésére szolgál, míg az úszókapcsoló segítségével be tudjuk állítani, milyen minimum és maximum szintmagasság legyen a szennyvíztartályban.

Vásárolja meg a professzionális automatizálás eszközeit most a webáruházunkban!

Szállítási határidő:Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kábel típusa:10m HO5 3×1
Max. bemerülési mélység:15 m
Kapcsolás:
Kapcsolási teljesítmény:8 (20) A
12 800 Ft (áfával)
db
Részletek