VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló, MOUSE 10000 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

 termék/oldal

A függőleges úszókapcsoló kis helyen is elfér: nincs kifogás a biztonság ellen többé, főleg, hogy raktárról, gyorsan kézhez kapja!

Egy úszókapcsoló beszerzése mindenkinek melegen ajánlott, aki ásott kútból, ciszternából, tartályból nyeri a vizet egy szivattyú segítségével. Hiszen az úszókapcsoló gyakorlatilag megmentheti a szivattyú életét bizonyos esetekben. Az úszókapcsoló nagyszerű segítség, ha meg szeretné védeni a szivattyúját a szárazon futástól például. Akkor is hasznos lehet az úszókapcsoló, ha szeretné szabályozni, illetve korlátozni a szivattyúba kerülő víz mennyiségét, ugyanis az úszókapcsoló képes arra, hogy csak korlátozott mennyiségű vizet engedjen be szükség esetén a szivattyúba. Jó tudni továbbá, hogy a bekötéstől függően az úszókapcsoló nem csak töltő, de ürítő funkció ellátására is képes, tehát vagy tölti, vagy üríti a tárolót, amiben a szállítandó közeg található. A függőleges úszókapcsoló, különleges kialakítása révén, keskenyebb, nehezebben hozzáférhető helyeken is alkalmazható, mint a hagyományos társai. Ezért a szűk helyeken lévő folyadékok vízszintjének szabályozásához a függőleges úszókapcsoló a legalkalmasabb.

Védje szivattyúját és az idegeit: vásároljon úszókapcsolót!

Szállítási határidő: Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kábel típusa:10m HO5 3×1
Max. bemerülési mélység:15 m
Kapcsolás:
Kapcsolási teljesítmény:8 (20) A
17 100 Ft (áfával)
db
Részletek