VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Úszókapcsoló, MOUSE 10000 B függőleges (HO5 Gumi kábel)

 termék/oldal

A függőleges úszókapcsoló kis helyen is elfér: nincs kifogás a biztonság ellen többé, főleg, hogy raktárról, gyorsan kézhez kapja!

Egy úszókapcsoló beszerzése mindenkinek melegen ajánlott, aki ásott kútból, ciszternából, tartályból nyeri a vizet egy szivattyú segítségével. Hiszen az úszókapcsoló gyakorlatilag megmentheti a szivattyú életét bizonyos esetekben. Az úszókapcsoló nagyszerű segítség, ha meg szeretné védeni a szivattyúját a szárazon futástól például. Akkor is hasznos lehet az úszókapcsoló, ha szeretné szabályozni, illetve korlátozni a szivattyúba kerülő víz mennyiségét, ugyanis az úszókapcsoló képes arra, hogy csak korlátozott mennyiségű vizet engedjen be szükség esetén a szivattyúba. Jó tudni továbbá, hogy a bekötéstől függően az úszókapcsoló nem csak töltő, de ürítő funkció ellátására is képes, tehát vagy tölti, vagy üríti a tárolót, amiben a szállítandó közeg található. A függőleges úszókapcsoló, különleges kialakítása révén, keskenyebb, nehezebben hozzáférhető helyeken is alkalmazható, mint a hagyományos társai. Ezért a szűk helyeken lévő folyadékok vízszintjének szabályozásához a függőleges úszókapcsoló a legalkalmasabb.

Védje szivattyúját és az idegeit: vásároljon úszókapcsolót!

Szállítási határidő: Raktárról
Feszültség:230V-50Hz
Kábel típusa:10m HO5 3×1
Max. bemerülési mélység:15 m
Kapcsolás:
Kapcsolási teljesítmény:8 (20) A
17 100 Ft (áfával)
db
Részletek