VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Umbra PV darálós szennyvízszivattyú

 termék/oldal

Ha monoblokk kialakítású, ipari és háztartási célra egyaránt használható, olajtöltésű motorral ellátott szivattyút keres, akkor raktárunkból azonnal megkaphatja a darálós szennyvízszivattyút, ráadásul ingyen szállítjuk.

A darálós szennyvízszivattyút elsősorban emésztőkhöz, szennyvíz szivattyúzására ajánlatos használni, akár alkalomszerűen, akár folyamatosan szeretné alkalmazni. Csatornarendszer hiányában, esetleg ha a csatornarendszer magasabban fekszik, ez a berendezés meg fogja állni a helyét. A darálós szennyvízszivattyúk mellett számos egyéb területre is léteznek szivattyúk, melyek jó szolgálatot tehetnek önnek, ilyen például a periférikus szivattyú, az átemelő, centrifugál szivattyú, illetve a tisztavíz átemelő búvár szivattyú is.

Amennyiben a darálós szennyvízszivattyú paramétereiről szeretne tájékozódni, abban az esetben érdeklődjön munkatársainknál, s miután kielégítő választ kapott, már meg is rendelheti webáruházunkból, s a kiszolgálásban sem fog csalódni.

Szállítási határidő:Raktárról
Ingyen szállítjuk
127 000 Ft (áfával)
db
Részletek