VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Alkategóriák

Szennyezett víz átemelő akna

Mire való egy tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna tartály, mikor lehet rá szükségünk? Erre a tartályra akkor van szükség, hogyha a szennyezett víz megfelelő elvezetéséhez nem elég a gravitációs erő áldásos hatásával élni: tehát, ha olyan területekre szeretnénk szennyezett vizet elvezetni, amely magasabban van, mint a csatorna. Ilyenek lehetnek például a szuterénlakások, pincehelyiségek, mélygarázsok, alagsori üzlethelyiségek. Ez a tartály továbbá egy nagyszerű megoldás lehet nem csak a szennyezett víz, hanem az esővíz összegyűjtésére és elvezetésére is, hiszen ezek az alagsori területek hajlamosak a beázásra, penészesedésre is. Az így összegyűlt esővizet ráadásul fel is használhatjuk, akár locsolásra, felmosásra, vagy ki mire szeretné, illetve mire van lehetősége. A tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna tartályok közül két típust javaslunk, a Lowara Minibox és a Midibox márkákat. A tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna tartály tartozéka egy komplett szivattyú (Lowara márkájú), ezáltal a tartály már csatlakozásra készen kerül az otthonunkba.
Lowara MINIBOX tisztavíz, szennyezet víz átemelő akna, tartály

Lowara MINIBOX tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály

Ha a háztartásában tiszta vagy szennyezett víz átemelésére vagy egyéb kis teljesítményt igénylő vízszállítási feladatokhoz keres megoldást, akkor erre kiválóan alkalmas a Lowara Minibox tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály. Minden olyan folyadék szállítására alkalmas, amely tiszta, vagy szilárd szennyeződéstől mentes, nem robbanásveszélyes és semmilyen koptató vagy maró hatással nem bír. Például a Lowara Minibox tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály a mosógépből származó mosószeres, öblítős víz, vagy a kádból kifolyó fürdővíz átemelésére, szállítására is jó megoldás. Idős emberek és mozgássérültek számára nagyszerű segítség lehet a fürdőszobában, alagsori szuterénekben, garázsokban keletkező víz gyűjtésére. Többfajta típus létezik, van mosdóra, zuhanykabinra, fürdőkádra, mosógépre és mosogatógépre szerelhető kivitel is. Amennyiben erősebb hatékonyságú készülékre van szükség, akkor érdemes megnézni a Lowara Minibox tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály nagyobb testvérét, a Midiboxot.
Lowara MIDIBOX (DOC) tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály

Lowara MIDIBOX (DOC) tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály

A Lowara Midibox DOC tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály egy föld alatti esővíz, vagy egyéb szennyezett víz (nem szennyvíz!) tárolására alkalmas, erős műanyag tartály. Olyan helyeken szokták alkalmazni, ahol a víz elvezetése nem megoldható egyszerűen, a gravitáció segítségével. Mit jelent ez pontosan? A Lowara Midibox DOC tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály egy állomás a buszpályaudvar és a végállomás között. Esetünkben a vizet kell elszállítani a végállomásra, ehhez nyújt segítséget a szivattyúval felszerelt átemelő akna. A víz a csövön keresztül beérkezik az említett polietilén tartályba, ahol a szivattyú működésbe lép és tovább szállítja azt a végállomásra. Mindegy, hogy a végállomás egy óriási tartály, vagy a csatornahálózat, esetleg egy szikkasztó, a Lowara Midibox DOC tiszta víz, szennyezett víz átemelő akna, tartály nem csak az esővíz tárolását teszi lehetővé, de a tiszta, vagy a szennyezett víz szivattyúzását és elvezetését is biztosítja.