VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Tellarini borszűrő, lapszűrő

 termék/oldal

Amennyiben Tellarini borszivattyút tervez vásárolni, ne feledkezzen meg a borszűrő, lapszűrő beszerzésének fontosságáról sem!

A borszűrő vagy lapszűrő a borszivattyúk elengedhetetlen tartozéka. A borszűrő lapszűrőt ennek megfelelően elsősorban bor és hasonló szeszes italok szűréséhez fejlesztették ki. A borszűrő lapszűrő segítségével a szeszes italok maró hatása nem támadja meg a szivattyú és a hozzá kapcsolódó szerelvények anyagát. A borszűrő lapszűrőt érdemes az előírt időközönként cserélni, ezért fontos, hogy mindig legyen otthon, tartalékban egy pótalkatrész belőle, éppen úgy, ahogy az egyéb apró, kopó szivattyú kiegészítőkből, amelyek fogyó eszköznek számítanak egy szivattyúhasználó üzemben vagy háztartásban. A borszűrő lapszűrő egység szűrőlapjai a szeszes italokban lévő lebegő szennyeződések kiszűrésére bevált megoldást jelentenek. A lapszűrő használatra készen érkezik az otthonába, stabil acéllemez alapra építve.

Csak az ürge nem iszik, ó azt meg kiöntik: vegyen inkább borszűrőt, hogy ne kelljen a szeszt önnek sem kiönteni!

Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.37 kW
Járókerék anyaga:Réz
Szivattyúház:Réz
Tengelytömítés:szimering
Tengely:Rozsdamentes AISI316
Fordulatszám:2800 f/perc
Tengelytömítés tartó:Réz
Első motorpajzs:Alumínium
99 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:20×20 cm
8 400 Ft (áfával)
db
Részletek