VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyú Kft. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Tellarini borszűrő, lapszűrő

 termék/oldal

Amennyiben Tellarini borszivattyút tervez vásárolni, ne feledkezzen meg a borszűrő, lapszűrő beszerzésének fontosságáról sem!

A borszűrő vagy lapszűrő a borszivattyúk elengedhetetlen tartozéka. A borszűrő lapszűrőt ennek megfelelően elsősorban bor és hasonló szeszes italok szűréséhez fejlesztették ki. A borszűrő lapszűrő segítségével a szeszes italok maró hatása nem támadja meg a szivattyú és a hozzá kapcsolódó szerelvények anyagát. A borszűrő lapszűrőt érdemes az előírt időközönként cserélni, ezért fontos, hogy mindig legyen otthon, tartalékban egy pótalkatrész belőle, éppen úgy, ahogy az egyéb apró, kopó szivattyú kiegészítőkből, amelyek fogyó eszköznek számítanak egy szivattyúhasználó üzemben vagy háztartásban. A borszűrő lapszűrő egység szűrőlapjai a szeszes italokban lévő lebegő szennyeződések kiszűrésére bevált megoldást jelentenek. A lapszűrő használatra készen érkezik az otthonába, stabil acéllemez alapra építve.

Csak az ürge nem iszik, ó azt meg kiöntik: vegyen inkább borszűrőt, hogy ne kelljen a szeszt önnek sem kiönteni!

Szállítási határidő:Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.37 kW
Járókerék anyaga:Réz
Szivattyúház:Réz
Ingyen szállítjuk
99 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:20×20 cm
8 400 Ft (áfával)
db
Részletek