VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Szűrőhomok (kvarchomok), szűrőüveg

 termék/oldal

Szűrőhomok (kvarchomok)

A szűrőhomok, nevéből is adódóan, a homokszűrős vízforgató berendezések elengedhetetlen tartozéka. Funkciója, hogy megtisztítsa a szennyeződésektől és tisztán tartsa medencénk vizét. Hasonlóan teszi ezt a tengerek végezte tisztítási folyamatokhoz. A természetben a hullámok a tengervizet a parton lévő homokszemcsék közé csapják, ahol az a homokon át lesüllyedve már tisztán áramlik vissza a tengerbe. Ezen elv alapján működik szűrőbetétünk is. A szűrőhomok egy speciális hőkezelésen átesett kvarchomok. Felhasználási területük szerint különböző szemcseméretű kvarchomokokat különböztetünk meg. Ezek alapján háztartási medencéknél általában a 0,5 - 1,2 milliméter méretű a megfelelő, míg ipari (magasított) szűrőtartályokba rétegesen használva, a 0,5 – 1,2 milliméterű és az 1 - 2 milliméterű használata az ideális. Áruházunkban 25 kilógrammos kiszerelésben árusítjuk a szűrőhomokot és igény szerint egyéb medencetechnikai termékeket, pl. medence vízforgató szivattyúkat egyaránt.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:0.7-1.2 mm
2 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:0.5-1.0 mm
4 300 Ft (áfával)
db
Részletek