VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Szűrőhomok (kvarchomok), szűrőüveg

 termék/oldal

Szűrőhomok (kvarchomok)

A szűrőhomok, nevéből is adódóan, a homokszűrős vízforgató berendezések elengedhetetlen tartozéka. Funkciója, hogy megtisztítsa a szennyeződésektől és tisztán tartsa medencénk vizét. Hasonlóan teszi ezt a tengerek végezte tisztítási folyamatokhoz. A természetben a hullámok a tengervizet a parton lévő homokszemcsék közé csapják, ahol az a homokon át lesüllyedve már tisztán áramlik vissza a tengerbe. Ezen elv alapján működik szűrőbetétünk is. A szűrőhomok egy speciális hőkezelésen átesett kvarchomok. Felhasználási területük szerint különböző szemcseméretű kvarchomokokat különböztetünk meg. Ezek alapján háztartási medencéknél általában a 0,5 - 1,2 milliméter méretű a megfelelő, míg ipari (magasított) szűrőtartályokba rétegesen használva, a 0,5 – 1,2 milliméterű és az 1 - 2 milliméterű használata az ideális. Áruházunkban 25 kilógrammos kiszerelésben árusítjuk a szűrőhomokot és igény szerint egyéb medencetechnikai termékeket, pl. medence vízforgató szivattyúkat egyaránt.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:0.7-1.2 mm
2 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:0.5-1.0 mm
5 500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:0.4-0.8 mm
2 800 Ft (áfával)
db
Részletek