VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Professzionális szivattyú ipari felhasználásra

A szivattyú piac legjobb típusai találhatók ebben a kategóriában. A kivételesen ellenálló, rozsdamentes anyagokból készült termékek alkalmasak élelmiszer- és vegyipari felhasználásra; szeszesitalok, gyümölcslevek, gázolaj vagy a mezőgazdaságban alkalmazott, vegyszertartalmú folyadékok szállítására. Az anyagválasztás és a szivattyú kialakítása miatt a savas vagy lúgos folyadékok sem tesznek kárt a berendezésekben. Kínálatunkban több olyan önfelszívó szivattyú is szerepel, amelyet kifejezetten nehéz körülményekre terveztek, így használható akár a hajóiparban is. Az egye termékek leírásánál pontosan feltüntettük, hogy milyen szállítandó közegben használhatók.

Szivattyúk különféle teljesítménnyel

Figyelembe vettük, hogy ügyfeleink gyakran speciális feladatokra keresnek szivattyút, ezért nem feltétlenül szeretnének olyan termékért fizetni, amelynek teljesítményét nem használják ki. Választékunk összeállítása során figyeltünk arra, hogy az általunk kínált termékek teljesítménye a lehető legszélesebb spektrumon mozogjon.

Eltérő kialakítással

Számos különböző típusú önfelszívó szivattyú rendelhető webáruházunkból. Hidraulikus, kardán- vagy ékszíjmeghajtású termékek közül válogathat. Amennyiben az utóbbi mellett dönt, választhat elektromos, valamint kézi kuplungos modellek közül.

önfelszívó szivattyú (vegyszerszivattyú)

Önfelszívó szivattyú (vegyszerszivattyú)

A vegyszerek alkalmazása manapság általánosan elterjedt, ugyanakkor különleges odafigyelést is igényel a megfelelő használatuk. A nemkívánatos hatások elkerülése érdekében fontos tudnunk, hogy a környezetükkel, a tárolóedényekkel vagy éppen a szállító berendezéssel milyen reakcióba lépnek a vegyszerek. Az önfelszívó szivattyúk egy speciális fajtáját, a vegyszerszivattyúkat a vegyszerek által támasztott különleges követelményeknek megfelelően alakították ki: a felhasznált anyagok nem lépnek reakcióba a vegyszerekkel, ráadásul az áramlási irány egy kapcsoló segítségével megfordítható. Előnyös tulajdonságaiknak köszönhetően az önfelszívó szivattyúk alkalmazási lehetősége igen széles, amit tovább bővítenek még a vegyszerszivattyúk speciális tulajdonságai. Ezek a speciális jellegzetességek teszik alkalmassá az önfelszívó vegyszer-szivattyúkat más speciális igények kielégítésére is, hiszen kiválóan alkalmazhatók akár az élelmiszeriparban, akár borszivattyúnak, de éppen gázolaj vagy tengervíz szivattyúzására is.