VL SZIVATTYÚJAVÍTÓ BT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.png VL Szivattyújavító Bt. +36-29-320-150 info@vlbt.hu customer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Alkategóriák

Szerszámgép (kenőlé, emulzió, hűtővíz, hűtőfolyadék) szivattyú

A szerszámgépek olyan gépi hajtású (motorral meghajtott gépek), melyek különféle alapanyagokból sokféle alkatrész megmunkálását végzik forgácsolás vagy forgácsolás nélküli eljárás útján. Ilyen alapanyagok lehetnek például a fém, a műanyag, a fa vagy a kő. Forgácsoló szerszámgépek lehetnek az esztergák, marógépek, gyalugépek, fúrógépek, köszörűk, fűrészgépek, megmunkáló központok és a szikraforgácsoló gépek. Forgács nélküli megmunkálógépek pedig a kovácsológépek, hideg és meleg prések, hajlító és kivágó gépek. A szerszámgépek szerszámainak hűtése az egész gépezet működőképességének megőrzése végett elengedhetetlen, hiszen e nélkül az túlmelegedne, tönkremenne. Ezt a célt szolgálják a szerszámgép szivattyúk, melyek többféle folyadék szállítására és forgatására is alkalmasak lehetnek. Ilyen folyadék lehet például a kenőlé, emulzió, hűtővíz, hűtőfolyadék. Áruházunk kínálatában az OSIP gyártmányú szerszámgép szivattyúk széles választéka megtalálható. Forgalmazzuk az OSIP ZV, ZVM, ZS, ZC, ZA, PS és AS termékcsaládokat is.
OSIP ZV 35 kenőlé szivattyú

Amennyiben kenőanyag vagy hűtőfolyadék szivattyúzásához lenne szüksége elektromos szivattyúra, akkor válassza a kenőlé szivattyút, mely kedvező árának és könnyű súlyának köszönhetően az ön vállalkozása számára is kedvező választás lehet ipari méretű felhasználásra.

Azoknál a szerszámgép típusú berendezéseknél, amelyek nagy mennyiségű emulziós folyadékot használnak a működésükhöz, elengedhetetlen egy olyan speciális szivattyúrendszer alkalmazása, mely elősegíti a kenő- vagy hűtőfolyadék szállítását úgy, hogy közben alacsony nyomáson tud maradni a szállítandó közeg és maga a kenőlé szivattyú nem esik áldozatul a folyadék okozta károsító hatásoknak.Ipari felhasználásra nemcsak kenőlé szivattyút, hanem többfokozatú, nyomásfokozó centrifugál szivattyút, mélyszívófejes szivattyút, de akár traktor hajtású önfelszívó szivattyút is alkalmazhat.

Webáruházunkban többféle kenőlé szivattyú közül választhat, ha segítségre szorul, kérdezze munkatársainkat, biztosan megmutatják az önnek legkedvezőbb típust, önnek már csak meg kell vásárolnia.