VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

SAB PP/réz golyóscsap

 termék/oldal

SAB PP/réz golyóscsap

A SAB golyóscsap segítségével elzárhatóak a vízvezetékek, mégpedig úgy, hogy a belsejében lévő átfúrt golyót fogja forgatni a kívül elhelyezkedő, jelen esetben piros kar. A golyó állásától függően lesz zárva vagy nyitva a csap. Ugye, milyen apró, és mégis milyen sok múlik rajta? Ez a golyóscsap kiváló minőségű anyagokból, polipropilénből, rézből és teflonból készült, melyek bizonyosan garantálják az Ön elégedettségét. Ipari és háztartási használatra egyaránt nagyszerűen alkalmas. Ez a termékünk is rendelkezésre áll a szivattyuwebaruhaz.hu raktárában, így Önnek nem kell sokat várnia arra, hogy otthonába megérkezzen. Bármilyen kérdése merülne fel, bármilyen problémája adódna a termékünkkel, keressen bennünket bátran a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink valamelyikén, telefonszámainkon vagy e-mail címünkön! Használja bátran az online chat funkciót, ahol nyitvatartási időben azonnali választ is kaphat a problémájára, akár a metrón vagy a villamoson ülve is. Amennyiben tetszett a termékünk, illetve a szolgáltatásunk, illetve akkor is, ha nem, kérjük, írja meg nekünk véleményét, hozzászólását a termékek alatt található zöld mezőben!
Szállítási határidő:Megszűnt, nem rendelhető
2 900 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Megszűnt, nem rendelhető
10 440 Ft (áfával)
Részletek