VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

SAB PP/réz golyóscsap

 termék/oldal

SAB PP/réz golyóscsap

A SAB golyóscsap segítségével elzárhatóak a vízvezetékek, mégpedig úgy, hogy a belsejében lévő átfúrt golyót fogja forgatni a kívül elhelyezkedő, jelen esetben piros kar. A golyó állásától függően lesz zárva vagy nyitva a csap. Ugye, milyen apró, és mégis milyen sok múlik rajta? Ez a golyóscsap kiváló minőségű anyagokból, polipropilénből, rézből és teflonból készült, melyek bizonyosan garantálják az Ön elégedettségét. Ipari és háztartási használatra egyaránt nagyszerűen alkalmas. Ez a termékünk is rendelkezésre áll a szivattyuwebaruhaz.hu raktárában, így Önnek nem kell sokat várnia arra, hogy otthonába megérkezzen. Bármilyen kérdése merülne fel, bármilyen problémája adódna a termékünkkel, keressen bennünket bátran a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink valamelyikén, telefonszámainkon vagy e-mail címünkön! Használja bátran az online chat funkciót, ahol nyitvatartási időben azonnali választ is kaphat a problémájára, akár a metrón vagy a villamoson ülve is. Amennyiben tetszett a termékünk, illetve a szolgáltatásunk, illetve akkor is, ha nem, kérjük, írja meg nekünk véleményét, hozzászólását a termékek alatt található zöld mezőben!
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
2 900 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
10 440 Ft (áfával)
db
Részletek