VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli A14sz. Kézi légtelenítő, leeresztő szelep

 termék/oldal

Rastelli A14sz. Kézi légtelenítő, leeresztő szelep

Hogy mennyi? Tényleg ezen gondolkodunk? Egy Rastelli kézi légtelenítő, leeresztő szelep annyira olcsó, hogy ma már lassan egy szelet péksütemény is többe kerül. Ez a kézi légtelenítő, leeresztő szelep egy egyszerű, de nagyszerű eszköz, ha légtelenítésről vagy leeresztésről van szó, biztonságosan zár, ha zárni kell, és könnyedén nyílik, ha kinyitjuk. Ennek segítségével minden biztosan oda kerül, ahová mi szeretnénk, hogy kerüljön. A kézi légtelenítő, leeresztő szelep ipari és háztartási használatra egyaránt tökéletesen megfelel, ügyesen engedi tovább, vagy zárja el a tiszta víz útját. A szelep kiváló minőségű anyagból, rézből készült, illetve matt krómozást kapott. Erre a szelepre biztosan nem kell sokat várnia, hiszen a szivattyuwebaruhaz.hu raktárából, akár azonnal rendelkezésre áll, így nem kell a megrendelési időt újra kivárnunk. Bármilyen kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink nagyon szívesen segítenek!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/4" KM
Anyaga:Réz
1 150 Ft (áfával)
db
Részletek