VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 971sz. Kereszt idom

 termék/oldal

Rastelli 971sz. Kereszt idom

A Rastelli 971. sz. keresztidom réz menetes, ipari és háztartási használatra egyaránt ajánlott. Keresztidom, mert kinézete egy keresztre hasonlít, tulajdonképpen csupán négy bemenetű csatlakozóról van szó. Raktárkészletről rendelhetőek a keresztidomok, többféle méretben is. Nagyon fontos, hogy amikor szerelvényeket vásárol a kedves vevő, tájékozódjon azok minősége és tartóssága iránt, hiszen elég kellemetlen azért kihívni egy szerelőt a vétel után pár héttel, mert a vásárolt keresztidom tönkrement. A nálunk kapható szerelvény három méretben is elérhető, ezek webáruházunkban, a műszaki adatok leírásánál megtalálhatóak. A maximális folyadékhőmérséklet, amit még elbírnak ezek a szerelvények, szintén megtalálható a termékekre kattintva a leírásoknál, tehát ennek figyelembevételével biztonságosan és hosszú távúan használhatóak. A Rastelli keresztidom maximális üzemi nyomása normál használat mellett is értékhez van kötve, ezért feltüntetjük ezt az adatot is a termékeknél. A folyamatos kapcsolattartásnak, visszajelzéseknek köszönhetően raktárkészletünk mindig az aktuális igényekhez igazodik, állandóan megújul.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
2 290 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
3 280 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"
Anyaga:Réz
5 530 Ft (áfával)
db
Részletek