VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Fontos Információ!

Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.

Rastelli 971sz. Kereszt idom

 termék/oldal

Rastelli 971sz. Kereszt idom

A Rastelli 971. sz. keresztidom réz menetes, ipari és háztartási használatra egyaránt ajánlott. Keresztidom, mert kinézete egy keresztre hasonlít, tulajdonképpen csupán négy bemenetű csatlakozóról van szó. Raktárkészletről rendelhetőek a keresztidomok, többféle méretben is. Nagyon fontos, hogy amikor szerelvényeket vásárol a kedves vevő, tájékozódjon azok minősége és tartóssága iránt, hiszen elég kellemetlen azért kihívni egy szerelőt a vétel után pár héttel, mert a vásárolt keresztidom tönkrement. A nálunk kapható szerelvény három méretben is elérhető, ezek webáruházunkban, a műszaki adatok leírásánál megtalálhatóak. A maximális folyadékhőmérséklet, amit még elbírnak ezek a szerelvények, szintén megtalálható a termékekre kattintva a leírásoknál, tehát ennek figyelembevételével biztonságosan és hosszú távúan használhatóak. A Rastelli keresztidom maximális üzemi nyomása normál használat mellett is értékhez van kötve, ezért feltüntetjük ezt az adatot is a termékeknél. A folyamatos kapcsolattartásnak, visszajelzéseknek köszönhetően raktárkészletünk mindig az aktuális igényekhez igazodik, állandóan megújul.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
2 290 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
3 280 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:1"
Anyaga:Réz
5 090 Ft (áfával)
Részletek