VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 969sz. T-idom (szűkített)

 termék/oldal

Rastelli 969sz. Réz T-idom (szűkített)

Kicsi a bors, de erős! Mondhatnánk a Rastelli rézből készült idomjaira, amelyek csupán néhány centisek, de óriási vízmennyiséget mozgatnak meg nap mint nap a korszerű fűtőrendszerek részeként (akár ipari használat során is!). Az alábbiakban a márka Rastelli 969. sz. T-idom (szűkített) néven futó terméktípusba tartozó darabok láthatók. A 969-es számú T-idom, ahogyan neve is sejteti, három kimenettel rendelkezik. A szűkített menetek mérete a választott terméktől függően változik és a három menet közül egy nem egyforma méretű. Ez azt jelenti, hogy a 969-es T-idomok vízcső osztása mellett annak átalakítására is szolgálnak. A kategóriába tartozó termékek tulajdonságai az egyes darabokra kattintva érhetőek el, valamint a letölthető termékdokumentációkban további részletek is megtalálhatók! A szivattyuwebaruhaz.hu lehetőséget nyújt a termékeket futárszolgálat útján házhoz szállíttatni, ennek részletei és a fizetési lehetőségek a lap alján található “Vásárlási feltételek” menüpontunkban olvashatók.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1/2"×3/4"
Anyaga:Réz
2 280 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"×3/4"×1"
Anyaga:Réz
3 520 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1.1/4"×1"×1.1/4"
Anyaga:Réz
7 580 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1.1/2"×1.1/4"×1.1/2"
Anyaga:Réz
9 860 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:2"×1.1/2"×2"
Anyaga:Réz
14 840 Ft (áfával)
db
Részletek