VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 969sz. T-idom (szűkített)

 termék/oldal

Rastelli 969sz. Réz T-idom (szűkített)

Kicsi a bors, de erős! Mondhatnánk a Rastelli rézből készült idomjaira, amelyek csupán néhány centisek, de óriási vízmennyiséget mozgatnak meg nap mint nap a korszerű fűtőrendszerek részeként (akár ipari használat során is!). Az alábbiakban a márka Rastelli 969. sz. T-idom (szűkített) néven futó terméktípusba tartozó darabok láthatók. A 969-es számú T-idom, ahogyan neve is sejteti, három kimenettel rendelkezik. A szűkített menetek mérete a választott terméktől függően változik és a három menet közül egy nem egyforma méretű. Ez azt jelenti, hogy a 969-es T-idomok vízcső osztása mellett annak átalakítására is szolgálnak. A kategóriába tartozó termékek tulajdonságai az egyes darabokra kattintva érhetőek el, valamint a letölthető termékdokumentációkban további részletek is megtalálhatók! A szivattyuwebaruhaz.hu lehetőséget nyújt a termékeket futárszolgálat útján házhoz szállíttatni, ennek részletei és a fizetési lehetőségek a lap alján található “Vásárlási feltételek” menüpontunkban olvashatók.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1/2"×3/4"
Anyaga:Réz
2 280 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"×3/4"×1"
Anyaga:Réz
3 520 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1.1/4"×1"×1.1/4"
Anyaga:Réz
7 580 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1.1/2"×1.1/4"×1.1/2"
Anyaga:Réz
9 860 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:2"×1.1/2"×2"
Anyaga:Réz
14 840 Ft (áfával)
db
Részletek