VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 967sz. Könyök, szűkített (KB)

 termék/oldal

Rastelli 967sz. Réz könyök, szűkített (KB)

Ahhoz hogy pl. radiátoraink meleget sugározzanak, vagy az ivóvíz eljusson a megfelelő helyekre pl. a lakásunkban a vízvezeték szereléskor olyan furcsaságokat kell alkalmaznunk, mint pl. az ún. “könyök” idom. A Rastelli 967sz. könyök, szűkített (KB) egyike a fűtésrendszerekhez használt könyök típusnak. A nagyvárosok korszerű fűtési rendszerei vízkeringetéssel működnek. A lakások fali gázkazánokkal (cirkó) vannak felszerelve, amelyek fűtőtestekre vannak kötve. A cirkó felmelegíti a vízcsövekben áramló víz hőmérsékletét, így lesz a lakásokban meleg víz. Ehhez azonban vízvezeték szerelésre van szükség, amihez szelepek, golyóscsapok, könyökök és egyéb idomok szükségesek, melyekkel a csőben áramló folyadék iránya és nyomása változtatható. Az alábbiakban webáruházunk Rastelli 967-es típusú réz könyök idom választéka látható. A könyök idomok alkalmazásával elirányíthatjuk a vízvezetéket egy másik irányba. Vízvezeték szerelvények és idomok vásárláskor fontos, hogy a termékek tulajdonságainak és terhelhetőségeinek figyelembevételével válasszuk ki az árut, hiszen a vízvezetékek nyomás alatt vannak és akár forró víz is kering bennük!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×3/4" KB
Anyaga:Réz
1 940 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1/2" KB
Anyaga:Réz
3 130 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"×1.1/4" KB
Anyaga:Réz
4 540 Ft (áfával)
db
Részletek