VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 967sz. Könyök, szűkített (KB)

 termék/oldal

Rastelli 967sz. Réz könyök, szűkített (KB)

Ahhoz hogy pl. radiátoraink meleget sugározzanak, vagy az ivóvíz eljusson a megfelelő helyekre pl. a lakásunkban a vízvezeték szereléskor olyan furcsaságokat kell alkalmaznunk, mint pl. az ún. “könyök” idom. A Rastelli 967sz. könyök, szűkített (KB) egyike a fűtésrendszerekhez használt könyök típusnak. A nagyvárosok korszerű fűtési rendszerei vízkeringetéssel működnek. A lakások fali gázkazánokkal (cirkó) vannak felszerelve, amelyek fűtőtestekre vannak kötve. A cirkó felmelegíti a vízcsövekben áramló víz hőmérsékletét, így lesz a lakásokban meleg víz. Ehhez azonban vízvezeték szerelésre van szükség, amihez szelepek, golyóscsapok, könyökök és egyéb idomok szükségesek, melyekkel a csőben áramló folyadék iránya és nyomása változtatható. Az alábbiakban webáruházunk Rastelli 967-es típusú réz könyök idom választéka látható. A könyök idomok alkalmazásával elirányíthatjuk a vízvezetéket egy másik irányba. Vízvezeték szerelvények és idomok vásárláskor fontos, hogy a termékek tulajdonságainak és terhelhetőségeinek figyelembevételével válasszuk ki az árut, hiszen a vízvezetékek nyomás alatt vannak és akár forró víz is kering bennük!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×3/4" KB
Anyaga:Réz
1 940 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1/2" KB
Anyaga:Réz
3 130 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"×1.1/4" KB
Anyaga:Réz
4 540 Ft (áfával)
db
Részletek