VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 966sz. Könyök, szűkített (BB)

 termék/oldal

Rastelli 966sz. Réz könyök, szűkített (BB)

Ezen az oldalon egy rézből készült könyök típus látható, amiből többféle méretet gyártanak. A Rastelli 966. sz. réz könyök, szűkített (BB) menüpontunk az ezen típus alá tartozó termékeket tartalmazza. A “BB” rövidítés azt jelenti, hogy a könyök mindkét vége belső menetes. Ez fontos, mert a Rastelli könyök kínálatunkban sokféle típus megtalálható, melyek mind méretben, mind pedig menetben különböznek egymástól! A 966-os típusú idomokat fűtésrendszerekhez szokták használni, ennek értelmében jellemzően a tiszta víz szállításához használt vízcsövekbe építik. A könyök idom rézből készül, így az nem korrodálódik és a magas hőmérsékletű folyadéknak is ellenáll. Ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas ez a típus, de rézötvözetre ártalmas folyadékot nem szabad benne szállítani! A szűkített menettel rendelkező termékek mindegyike más méretű menettel rendelkezik, ezért vásárláskor ügyeljünk a pontos méretválasztásra! Webáruházunk termék adatlapjain minden szükséges termék adatot feltüntettünk, azonban vásárlóink felmerülő kérdéseire szakembereink tudnak válasszal szolgálni, akik igény esetén készséggel állnak rendelkezésre!
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/8"×1/2" BB
Anyaga:Réz
1 390 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×3/4" BB
Anyaga:Réz
1 910 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×1" BB
Anyaga:Réz
3 060 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1" BB
Anyaga:Réz
2 710 Ft (áfával)
db
Részletek