VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Rastelli 966sz. Könyök, szűkített (BB)

 termék/oldal

Rastelli 966sz. Réz könyök, szűkített (BB)

Ezen az oldalon egy rézből készült könyök típus látható, amiből többféle méretet gyártanak. A Rastelli 966. sz. réz könyök, szűkített (BB) menüpontunk az ezen típus alá tartozó termékeket tartalmazza. A “BB” rövidítés azt jelenti, hogy a könyök mindkét vége belső menetes. Ez fontos, mert a Rastelli könyök kínálatunkban sokféle típus megtalálható, melyek mind méretben, mind pedig menetben különböznek egymástól! A 966-os típusú idomokat fűtésrendszerekhez szokták használni, ennek értelmében jellemzően a tiszta víz szállításához használt vízcsövekbe építik. A könyök idom rézből készül, így az nem korrodálódik és a magas hőmérsékletű folyadéknak is ellenáll. Ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas ez a típus, de rézötvözetre ártalmas folyadékot nem szabad benne szállítani! A szűkített menettel rendelkező termékek mindegyike más méretű menettel rendelkezik, ezért vásárláskor ügyeljünk a pontos méretválasztásra! Webáruházunk termék adatlapjain minden szükséges termék adatot feltüntettünk, azonban vásárlóink felmerülő kérdéseire szakembereink tudnak válasszal szolgálni, akik igény esetén készséggel állnak rendelkezésre!
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/8"×1/2" BB
Anyaga:Réz
2 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"×3/4" BB
Anyaga:Réz
2 760 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"×1" BB
Anyaga:Réz
4 420 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:3/4"×1" BB
Anyaga:Réz
3 910 Ft (áfával)
db
Részletek