VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 966sz. Könyök, szűkített (BB)

 termék/oldal

Rastelli 966sz. Réz könyök, szűkített (BB)

Ezen az oldalon egy rézből készült könyök típus látható, amiből többféle méretet gyártanak. A Rastelli 966. sz. réz könyök, szűkített (BB) menüpontunk az ezen típus alá tartozó termékeket tartalmazza. A “BB” rövidítés azt jelenti, hogy a könyök mindkét vége belső menetes. Ez fontos, mert a Rastelli könyök kínálatunkban sokféle típus megtalálható, melyek mind méretben, mind pedig menetben különböznek egymástól! A 966-os típusú idomokat fűtésrendszerekhez szokták használni, ennek értelmében jellemzően a tiszta víz szállításához használt vízcsövekbe építik. A könyök idom rézből készül, így az nem korrodálódik és a magas hőmérsékletű folyadéknak is ellenáll. Ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas ez a típus, de rézötvözetre ártalmas folyadékot nem szabad benne szállítani! A szűkített menettel rendelkező termékek mindegyike más méretű menettel rendelkezik, ezért vásárláskor ügyeljünk a pontos méretválasztásra! Webáruházunk termék adatlapjain minden szükséges termék adatot feltüntettünk, azonban vásárlóink felmerülő kérdéseire szakembereink tudnak válasszal szolgálni, akik igény esetén készséggel állnak rendelkezésre!
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/8"×1/2" BB
Anyaga:Réz
1 390 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×3/4" BB
Anyaga:Réz
1 910 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"×1" BB
Anyaga:Réz
3 060 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"×1" BB
Anyaga:Réz
2 710 Ft (áfával)
db
Részletek