VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 8sz. MINI BB golyóscsap

 termék/oldal

Rastelli 8sz. MINI BB golyóscsap

Akár kerti csapokról, akár öntözőrendszerekről, akár víz-vagy fűtési rendszerekről van szó, a mini golyóscsapokra a legkülönbözőbb területeken van szükség. Ahogy minden lánc csak annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme, az említett rendszereknél is gondosan kell kiválasztani a legkisebb alkatrészeket is, hogy hosszú időre biztosíthassuk kertünk szépségét, illetve otthonunk melegét. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsap egész kialakítása a minőségről és a tartósságról szól: a rézből készült test kívül matt krómozást kapott, az alumíniumkar fekete PVC-borítással készült. A záró mechanizmus lelkét jelentő krómozott és nikkelezett réz golyót a precíz működés jegyében gyémánthegyű szerszámmal alakították ki. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsap mindkét vége belső menetes csatlakozással rendelkezik, maximális üzemi nyomása 10 bar, és legfeljebb 80 Celsius fokos hőmérsékletű, nem veszélyes folyadékok átengedésére alkalmas. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsapok webáruházunkban háromféle méretben, raktárról kaphatók.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/4" BB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
rastelli: Rastelli MINI golyóscsap 8sz. BB 3/8
1
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/8" BB
Anyaga:Réz
900 Ft (áfával)
900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek