VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 8sz. MINI BB golyóscsap

 termék/oldal

Rastelli 8sz. MINI BB golyóscsap

Akár kerti csapokról, akár öntözőrendszerekről, akár víz-vagy fűtési rendszerekről van szó, a mini golyóscsapokra a legkülönbözőbb területeken van szükség. Ahogy minden lánc csak annyira erős, mint a leggyengébb láncszeme, az említett rendszereknél is gondosan kell kiválasztani a legkisebb alkatrészeket is, hogy hosszú időre biztosíthassuk kertünk szépségét, illetve otthonunk melegét. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsap egész kialakítása a minőségről és a tartósságról szól: a rézből készült test kívül matt krómozást kapott, az alumíniumkar fekete PVC-borítással készült. A záró mechanizmus lelkét jelentő krómozott és nikkelezett réz golyót a precíz működés jegyében gyémánthegyű szerszámmal alakították ki. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsap mindkét vége belső menetes csatlakozással rendelkezik, maximális üzemi nyomása 10 bar, és legfeljebb 80 Celsius fokos hőmérsékletű, nem veszélyes folyadékok átengedésére alkalmas. A Rastelli 8sz. mini BB golyóscsapok webáruházunkban háromféle méretben, raktárról kaphatók.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/4" BB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/8" BB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek