VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 856sz. Tartály csatlakozó

 termék/oldal

Rastelli 856sz. Tartály csatlakozó

A 856. számú Rastelli réz tartály csatlakozó egy egyszerű, de nagyszerű alkatrész, a Rastelli tartályok nélkülözhetetlen kiegészítője. Termékünk ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas, magas hőmérsékleten is képes elviselni. Az alkatrész anyaga réz, többek között ez is garantálja, hogy a kedves vásárlóink csakis kifogástalan minőségű, tartós, megbízható kiegészítőre tehetnek szert a termékünk megvásárlásával, mely ráadásul nem is rozsdásodik. Ezt a terméket a tartályok, tározók csatlakozásának előkészítésére szoktuk használni. Ez az árucikk többféle, különböző méretben is megtalálható a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában, így Ön bizonyosan megtalálja majd azt a méretet, amelyikre szüksége lesz. A csatlakozó mindegyik méretben elérhető a webáruházunk raktárából, így kedves vásárlónknak nem szükséges kivárni azt az időt, amíg áruházunkba megérkezik a termék, így azt is garantálhatjuk, hogy az alkatrész bizonyosan el is jut Önhöz, biztonságosan, kényelmesen. Amennyiben részletesebb leírásra van szüksége, a termék nevére kattintva elérhető, hosszas termékdokumentációban minden adatot megtalál!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"-3/8"
Anyaga:Réz
2 330 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"-1/2"
Anyaga:Réz
3 080 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"-3/4"
Anyaga:Réz
4 150 Ft (áfával)
db
Részletek