VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 856sz. Tartály csatlakozó

 termék/oldal

Rastelli 856sz. Tartály csatlakozó

A 856. számú Rastelli réz tartály csatlakozó egy egyszerű, de nagyszerű alkatrész, a Rastelli tartályok nélkülözhetetlen kiegészítője. Termékünk ipari és háztartási használatra egyaránt kiválóan alkalmas, magas hőmérsékleten is képes elviselni. Az alkatrész anyaga réz, többek között ez is garantálja, hogy a kedves vásárlóink csakis kifogástalan minőségű, tartós, megbízható kiegészítőre tehetnek szert a termékünk megvásárlásával, mely ráadásul nem is rozsdásodik. Ezt a terméket a tartályok, tározók csatlakozásának előkészítésére szoktuk használni. Ez az árucikk többféle, különböző méretben is megtalálható a szivattyuwebaruhaz.hu kínálatában, így Ön bizonyosan megtalálja majd azt a méretet, amelyikre szüksége lesz. A csatlakozó mindegyik méretben elérhető a webáruházunk raktárából, így kedves vásárlónknak nem szükséges kivárni azt az időt, amíg áruházunkba megérkezik a termék, így azt is garantálhatjuk, hogy az alkatrész bizonyosan el is jut Önhöz, biztonságosan, kényelmesen. Amennyiben részletesebb leírásra van szüksége, a termék nevére kattintva elérhető, hosszas termékdokumentációban minden adatot megtalál!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"-3/8"
Anyaga:Réz
2 330 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"-1/2"
Anyaga:Réz
3 080 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"-3/4"
Anyaga:Réz
4 150 Ft (áfával)
db
Részletek