VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 84sz. Kerti csap (altalajcsap)

 termék/oldal

Rastelli 84sz. Kerti csap (altalajcsap)

Elérkezett a jó idő, a kerti munkálatok szezonja, nem meglepő, ha éppen földalatti kerti csapra van szüksége. Weboldalunkon három féle Rastelli 84. sz. kerti csap – altalajcsapot talál. Ezek a ½”, ¾”, 1” tömlővéges változatok.Mindhárom típus házi használatra készült, 10 bár nyomású és maximum 80 °C fokos vizet képes tárolni. A Rastelli. 84. sz. kerti csap – altalajcsap elrendezése miatt leginkább szelepdobozokba, földalatti kerti aknákba ajánlott. Webáruházunkban a Rastelli 84. sz. kerti csap – altalaj csap most kedvezményes áron rendelhető, és mivel szerencsés módon raktárkészletről dolgozunk, a lehető leggyorsabban ki is tudjuk küldeni a szerelvényeket. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
4 780 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4" tömlővéges
Anyaga:Réz
6 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1" tömlővéges
Anyaga:Réz
10 120 Ft (áfával)
db
Részletek