VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 84sz. Kerti csap (altalajcsap)

 termék/oldal

Rastelli 84sz. Kerti csap (altalajcsap)

Elérkezett a jó idő, a kerti munkálatok szezonja, nem meglepő, ha éppen földalatti kerti csapra van szüksége. Weboldalunkon három féle Rastelli 84. sz. kerti csap – altalajcsapot talál. Ezek a ½”, ¾”, 1” tömlővéges változatok.Mindhárom típus házi használatra készült, 10 bár nyomású és maximum 80 °C fokos vizet képes tárolni. A Rastelli. 84. sz. kerti csap – altalajcsap elrendezése miatt leginkább szelepdobozokba, földalatti kerti aknákba ajánlott. Webáruházunkban a Rastelli 84. sz. kerti csap – altalaj csap most kedvezményes áron rendelhető, és mivel szerencsés módon raktárkészletről dolgozunk, a lehető leggyorsabban ki is tudjuk küldeni a szerelvényeket. Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
4 780 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4" tömlővéges
Anyaga:Réz
6 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1" tömlővéges
Anyaga:Réz
10 120 Ft (áfával)
db
Részletek