VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 83sz. Mosógép csap

 termék/oldal

Rastelli 83sz. Mosógép csap

Mivel sok éves tapasztalattal rendelkezünk szerelvények javításában, beszerelésében, éppen ezért webáruházunkban csak minőségi termékeket forgalmazunk. A Rastelli 83. sz. mosógép-csap, mint minden Rastelli termékünk, magas követelményeknek felel meg. A kerti tömővéges golyóscsap teljes áthaladású, anyaga réz, a tányér, a kar és a búra pedig nikkelezett. Maximális nyomás 20 bar, és a maximális hőmérséklet amit elbír, pedig 80 0C. A Rastelli 83. sz. mosógép-csap kifejezetten háztartási használatra lett gyártva, súlya 4 kg. A jól kiválasztott, minőségi mosógép csap sok bosszankodástól kímélheti meg önt, hiszen élettartama hosszabb, mint a gyengébb anyagokból gyártottaké. Költségek szempontjából is kedvezőbb, ha a vásárlásnál rászán egy kicsit többet, mint a későbbiekben, ki tudja, hányszor kell majd szerelőt hívni, hogy kicserélje a rossz minőségű szerelvényt. A szerelési költségekről nem is beszélve. A Rastelli 83. sz. mosogép-csap raktárról rendelhető, oldalunkon minden információt megtalál róla, amire szüksége van.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"-3/4" KK
Anyaga:Réz
2 110 Ft (áfával)
db
Részletek