VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Rastelli 83sz. Mosógép csap

 termék/oldal

Rastelli 83sz. Mosógép csap

Mivel sok éves tapasztalattal rendelkezünk szerelvények javításában, beszerelésében, éppen ezért webáruházunkban csak minőségi termékeket forgalmazunk. A Rastelli 83. sz. mosógép-csap, mint minden Rastelli termékünk, magas követelményeknek felel meg. A kerti tömővéges golyóscsap teljes áthaladású, anyaga réz, a tányér, a kar és a búra pedig nikkelezett. Maximális nyomás 20 bar, és a maximális hőmérséklet amit elbír, pedig 80 0C. A Rastelli 83. sz. mosógép-csap kifejezetten háztartási használatra lett gyártva, súlya 4 kg. A jól kiválasztott, minőségi mosógép csap sok bosszankodástól kímélheti meg önt, hiszen élettartama hosszabb, mint a gyengébb anyagokból gyártottaké. Költségek szempontjából is kedvezőbb, ha a vásárlásnál rászán egy kicsit többet, mint a későbbiekben, ki tudja, hányszor kell majd szerelőt hívni, hogy kicserélje a rossz minőségű szerelvényt. A szerelési költségekről nem is beszélve. A Rastelli 83. sz. mosogép-csap raktárról rendelhető, oldalunkon minden információt megtalál róla, amire szüksége van.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"-3/4" KK
Anyaga:Réz
3 050 Ft (áfával)
db
Részletek