VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 71sz. Csempeszelep

 termék/oldal

Rastelli 71sz. Csempeszelep

A Rastelli 71. sz csempeszelep raktárról rendelhető, mind ipari, mind háztartási célokra alkalmazható. Olyan folyadékok használatára alkalmas, melyek nem támadják a sárgaréz, illetve bronz anyagokat, ugyanis a Rastelli 71. sz. csempeszelep anyaga réz. A termékleírásban minden műszaki adat szerepel, többek közt, hogy mérete ½ colos, súlya 2 kg. A kiszállítás a magyar kézben lévő családi vállalkozásunk által létrehozott webáruházból történik (raktárkészletről), melynek nyitása mögött valódi szaktudás rejlik, hiszen kezdetben szivattyúk javításával foglalkoztunk magunk is. Később a nagy keresletre való tekintettel nyitottuk meg web-boltunkat. A Rastelli 71. sz. csempeszelep szállítandó közege 0 - +80 °C víz, nem véletlenül, hiszen a durva, dörzsölő hatású anyagoktól a tömítés sérülhet. A teljes áthaladású BB menetű csempeszelep mindamellett, hogy réz anyagú, krómozott burkolattal, karral és fogantyúval rendelkezik. Fontos, hogy a leírásnak megfelelően használja, mert a nem teljesen zárt, illetve nyitott szelep is okozhat sérülést a tömítésen.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
4 300 Ft (áfával)
db
Részletek