VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 71sz. Csempeszelep

 termék/oldal

Rastelli 71sz. Csempeszelep

A Rastelli 71. sz csempeszelep raktárról rendelhető, mind ipari, mind háztartási célokra alkalmazható. Olyan folyadékok használatára alkalmas, melyek nem támadják a sárgaréz, illetve bronz anyagokat, ugyanis a Rastelli 71. sz. csempeszelep anyaga réz. A termékleírásban minden műszaki adat szerepel, többek közt, hogy mérete ½ colos, súlya 2 kg. A kiszállítás a magyar kézben lévő családi vállalkozásunk által létrehozott webáruházból történik (raktárkészletről), melynek nyitása mögött valódi szaktudás rejlik, hiszen kezdetben szivattyúk javításával foglalkoztunk magunk is. Később a nagy keresletre való tekintettel nyitottuk meg web-boltunkat. A Rastelli 71. sz. csempeszelep szállítandó közege 0 - +80 °C víz, nem véletlenül, hiszen a durva, dörzsölő hatású anyagoktól a tömítés sérülhet. A teljes áthaladású BB menetű csempeszelep mindamellett, hogy réz anyagú, krómozott burkolattal, karral és fogantyúval rendelkezik. Fontos, hogy a leírásnak megfelelően használja, mert a nem teljesen zárt, illetve nyitott szelep is okozhat sérülést a tömítésen.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" BB
Anyaga:Réz
4 300 Ft (áfával)
db
Részletek