VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 5sz. Tömlővéges kerti csap

 termék/oldal

Rastelli 5sz. Tömlővéges kerti csap

Aki szép zöldellő kertet szeretne, annak számára létfontosságú a locsolás megfelelő megoldása. Ezt könnyítik meg a Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok, amelyet speciálisan a locsolótömlők egyszerű csatlakoztatásához alakítottak ki. A Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok réz testtel, illetve réz golyóval, csapszárral és torokkal készülnek, a csapszár borítás és a súrlódásgátló gyűrű teflonbevonatot kapott. A használatot megkönnyítő, hosszú kialakítású alumínium kart piros PVC bevonat borítja, a test matt nikkelezést kapott. Az erősített kivitelű Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok legfeljebb 10 bar nyomással üzemeltethetők, a maximális hőmérséklet 80 Celsius fok. Elsősorban háztartási felhasználásra ajánljuk, és kizárólag tiszta víz szállítására használható. A csap nem szabályozható, a tömítés megóvása érdekében csak teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban használható. A Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok jelenleg három méretben, fél-, háromnegyed- és egycolos kialakításban érhetőek el webáruházunkban.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
2 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4" tömlővéges
Anyaga:Réz
3 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1" tömlővéges
Anyaga:Réz
5 180 Ft (áfával)
Részletek