VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 5sz. Tömlővéges kerti csap

 termék/oldal

Rastelli 5sz. Tömlővéges kerti csap

Aki szép zöldellő kertet szeretne, annak számára létfontosságú a locsolás megfelelő megoldása. Ezt könnyítik meg a Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok, amelyet speciálisan a locsolótömlők egyszerű csatlakoztatásához alakítottak ki. A Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok réz testtel, illetve réz golyóval, csapszárral és torokkal készülnek, a csapszár borítás és a súrlódásgátló gyűrű teflonbevonatot kapott. A használatot megkönnyítő, hosszú kialakítású alumínium kart piros PVC bevonat borítja, a test matt nikkelezést kapott. Az erősített kivitelű Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok legfeljebb 10 bar nyomással üzemeltethetők, a maximális hőmérséklet 80 Celsius fok. Elsősorban háztartási felhasználásra ajánljuk, és kizárólag tiszta víz szállítására használható. A csap nem szabályozható, a tömítés megóvása érdekében csak teljesen nyitott vagy teljesen zárt állapotban használható. A Rastelli 5. sz. tömlővéges kerti csapok jelenleg három méretben, fél-, háromnegyed- és egycolos kialakításban érhetőek el webáruházunkban.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
2 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4" tömlővéges
Anyaga:Réz
3 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1" tömlővéges
Anyaga:Réz
5 180 Ft (áfával)
Részletek