VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 591sz. Automata légtelenítő szelep standard

 termék/oldal

Rastelli 591sz. Automata légtelenítő szelep standard

Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") alkalmazását főként fűtési rendszerek automata légtelenítő szelepjeként ajánljuk. Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") külseje homokfúvott, mérete ½”. A szelep maximális üzemi nyomása 6 bar. Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten képes a tiszta víz szállítására. Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") kiváló minőségű rézből készült, akárcsak a szivattyuwebaruhaz.hu által hozzá ajánlott kiegészítő termék, az 595. számú Rastelli automata csatlakozás (½"). Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") és a kiegészítő terméke is elérhető a szivattyuwebaruhaz.hu raktárából, így Önnek nem kell feleslegesen várakoznia, nem nyúlik hosszúra a kiszállítási idő. Bármilyen kérdése, panasza, problémája van a termékkel kapcsolatosan, keresse kollégáinkat a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink bármelyikén, illetve használja bátran az online chat funkciót, ahol akár azonnal tudunk Önnek segíteni!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" KM
Anyaga:Réz
2 110 Ft (áfával)
db
Részletek