VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 591sz. Automata légtelenítő szelep standard

 termék/oldal

Rastelli 591sz. Automata légtelenítő szelep standard

Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") alkalmazását főként fűtési rendszerek automata légtelenítő szelepjeként ajánljuk. Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") külseje homokfúvott, mérete ½”. A szelep maximális üzemi nyomása 6 bar. Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") ipari és háztartási használatra egyaránt alkalmas, 0 és 80 Celsius fok közötti hőmérsékleten képes a tiszta víz szállítására. Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") kiváló minőségű rézből készült, akárcsak a szivattyuwebaruhaz.hu által hozzá ajánlott kiegészítő termék, az 595. számú Rastelli automata csatlakozás (½"). Az 591. számú Rastelli automata standard légtelenítő szelep (½") és a kiegészítő terméke is elérhető a szivattyuwebaruhaz.hu raktárából, így Önnek nem kell feleslegesen várakoznia, nem nyúlik hosszúra a kiszállítási idő. Bármilyen kérdése, panasza, problémája van a termékkel kapcsolatosan, keresse kollégáinkat a képernyő jobb felső sarkában található elérhetőségeink bármelyikén, illetve használja bátran az online chat funkciót, ahol akár azonnal tudunk Önnek segíteni!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" KM
Anyaga:Réz
2 250 Ft (áfával)
db
Részletek