VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 545sz. Kerti szelep (levehető elzáróval)

 termék/oldal

Rastelli 545sz. Kerti szelep (levehető elzáróval)

Az alábbiakban áruházunk Rastelli márkájú kerti szelepei közül a Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) kategóriába tartozó termékek találhatók. Ahogy elnevezésében is olvasható, ez a típus levehető pillangókarral van ellátva, így illetéktelen személyek a csapot nem tudják használni, kinyitni. A kannával történő locsolás már a múlté, hiszen a Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) típusú termékünk egy golyóscsappal működtethető szelep, amelynek végére tömlő rögzíthető. A tömlővéges golyóscsap kényelmesebbé teszi kerti növényeinek locsolását, hiszen alkalmazásával csupán egy slag szükséges hozzá és a víz bármerre elszállítható! A Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) mindegyike rézből készült, de kívül matt fényű, krómozott kivitelezésű termék. A típus mindegyike fontos szerepet tölt be a háztartásokban, a különbség a Rastelli 545 típusú kerti szelepek között csupán a csap nyílásának átmérője, vagyis a szelepen található menet mérete. Ez a fontos információ minden termék adatlapján fel van tüntetve!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
4 560 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
7 230 Ft (áfával)
db
Részletek