VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 545sz. Kerti szelep (levehető elzáróval)

 termék/oldal

Rastelli 545sz. Kerti szelep (levehető elzáróval)

Az alábbiakban áruházunk Rastelli márkájú kerti szelepei közül a Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) kategóriába tartozó termékek találhatók. Ahogy elnevezésében is olvasható, ez a típus levehető pillangókarral van ellátva, így illetéktelen személyek a csapot nem tudják használni, kinyitni. A kannával történő locsolás már a múlté, hiszen a Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) típusú termékünk egy golyóscsappal működtethető szelep, amelynek végére tömlő rögzíthető. A tömlővéges golyóscsap kényelmesebbé teszi kerti növényeinek locsolását, hiszen alkalmazásával csupán egy slag szükséges hozzá és a víz bármerre elszállítható! A Rastelli 545. sz. kerti szelep (levehető elzáróval) mindegyike rézből készült, de kívül matt fényű, krómozott kivitelezésű termék. A típus mindegyike fontos szerepet tölt be a háztartásokban, a különbség a Rastelli 545 típusú kerti szelepek között csupán a csap nyílásának átmérője, vagyis a szelepen található menet mérete. Ez a fontos információ minden termék adatlapján fel van tüntetve!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
4 560 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
7 230 Ft (áfával)
db
Részletek