VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 535sz. Kerti szelep

 termék/oldal

Rastelli 535sz. Kerti szelep

Webáruházunkban többféle méretben is megtalálható a Rastelli 535. sz. kerti szelep. Ez a szelep típus háztartási használatra, azon belül pedig a kerti alkalmazásra javasolt. A szelep segítséget nyújt a növények gondozásában, a zöld környezet fenntartásában. A kerti locsolásban segítséget jelent, hogy a Rastelli 535. sz. kerti szelep típusra tömlő szerelhető, így a növényeket nem kell többé kannával öntözni! A Rastelli 535. sz. kerti szelep a kerti vízvezeték kiállásokra szerelhető szelep, amely lehetőséget nyújt a víz egyszerű, pillangókarral történő lecsapolására; akár slagot is szerelhetünk rá. A szelep biztosítja a kerti munka utáni kézmosás lehetőségét is, hiszen a pillangókarral könnyen nyitható és zárható a vezetékes víz. A matt krómozású, ám valójában réz Rastelli 535. sz. kerti szelep típusból jelenleg négy félét kínálunk, ám a szivattyuwebaruhaz.hu termékpalettája folyamatosan frissül, így érdemes hozzánk máskor is visszanézni! Más típusú Rastelli kerti szelepjeinket a bal oldali menük között találja, de konkrét termékhez használja a lap tetején található keresőnket!
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
4 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
4 960 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
rastelli: Rastelli Kerti szelep 535sz. 3/4
1
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
8 080 Ft (áfával)
6 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1"
Anyaga:Réz
10 690 Ft (áfával)
db
Részletek