VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 535sz. Kerti szelep

 termék/oldal

Rastelli 535sz. Kerti szelep

Webáruházunkban többféle méretben is megtalálható a Rastelli 535. sz. kerti szelep. Ez a szelep típus háztartási használatra, azon belül pedig a kerti alkalmazásra javasolt. A szelep segítséget nyújt a növények gondozásában, a zöld környezet fenntartásában. A kerti locsolásban segítséget jelent, hogy a Rastelli 535. sz. kerti szelep típusra tömlő szerelhető, így a növényeket nem kell többé kannával öntözni! A Rastelli 535. sz. kerti szelep a kerti vízvezeték kiállásokra szerelhető szelep, amely lehetőséget nyújt a víz egyszerű, pillangókarral történő lecsapolására; akár slagot is szerelhetünk rá. A szelep biztosítja a kerti munka utáni kézmosás lehetőségét is, hiszen a pillangókarral könnyen nyitható és zárható a vezetékes víz. A matt krómozású, ám valójában réz Rastelli 535. sz. kerti szelep típusból jelenleg négy félét kínálunk, ám a szivattyuwebaruhaz.hu termékpalettája folyamatosan frissül, így érdemes hozzánk máskor is visszanézni! Más típusú Rastelli kerti szelepjeinket a bal oldali menük között találja, de konkrét termékhez használja a lap tetején található keresőnket!
Szállítási határidő:Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
4 700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
4 960 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
rastelli: Rastelli Kerti szelep 535sz. 3/4
1
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:3/4"
Anyaga:Réz
8 080 Ft (áfával)
6 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1"
Anyaga:Réz
10 690 Ft (áfával)
db
Részletek