VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

 termék/oldal

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

A kerti csap típusok közül egyik legnépszerűbb a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) kategóriában feltüntetett csap típus. Ez a csap típus kívül-belül rézből készült és a klasszikus csapoktól eltérően a gyártó különleges formájúra tervezte. Ahogy a termékekről készült fotókon is látható, a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) a vízköpők mintájára készült. A vízköpőket régen díszkutak részeként használták és mind a mai napig különleges mítoszok terjednek róluk. A sárkányfejes Rastelli csapok funkciójukat tekintve azonosak a klasszikus kerti csapokkal, ám díszes külsejük miatt kedveltebb termék. A Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) csupán egyike a kerti csap kínálatunknak! A teljes kerti csap választékunk webáruházunk keresőjének segítségével tekinthető meg! A népi hiedelem szerint a vízköpők éjjelente szárnyra kapnak, ám hajnalban visszatérnek, hogy távol tartsák a gonoszt. Más legendák szerint a vízköpők szerencsét hoznak a ház lakóira. Ki tudja?! A sárkányfejes kerti csappal talán arra is alkalom nyílik, hogy kiderüljön, vajon igaz-e a legenda?!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
9 850 Ft (áfával)
db
Részletek