VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

 termék/oldal

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

A kerti csap típusok közül egyik legnépszerűbb a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) kategóriában feltüntetett csap típus. Ez a csap típus kívül-belül rézből készült és a klasszikus csapoktól eltérően a gyártó különleges formájúra tervezte. Ahogy a termékekről készült fotókon is látható, a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) a vízköpők mintájára készült. A vízköpőket régen díszkutak részeként használták és mind a mai napig különleges mítoszok terjednek róluk. A sárkányfejes Rastelli csapok funkciójukat tekintve azonosak a klasszikus kerti csapokkal, ám díszes külsejük miatt kedveltebb termék. A Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) csupán egyike a kerti csap kínálatunknak! A teljes kerti csap választékunk webáruházunk keresőjének segítségével tekinthető meg! A népi hiedelem szerint a vízköpők éjjelente szárnyra kapnak, ám hajnalban visszatérnek, hogy távol tartsák a gonoszt. Más legendák szerint a vízköpők szerencsét hoznak a ház lakóira. Ki tudja?! A sárkányfejes kerti csappal talán arra is alkalom nyílik, hogy kiderüljön, vajon igaz-e a legenda?!
Raktárról
Akció
rastelli: Rastelli Kerti csap (sárkányfejű) 528sz. 1/2
1
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
14 230 Ft (áfával)
12 000 Ft (áfával)
db
Részletek