VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

 termék/oldal

Rastelli 528sz. Kerti csap (sárkányfejű)

A kerti csap típusok közül egyik legnépszerűbb a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) kategóriában feltüntetett csap típus. Ez a csap típus kívül-belül rézből készült és a klasszikus csapoktól eltérően a gyártó különleges formájúra tervezte. Ahogy a termékekről készült fotókon is látható, a Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) a vízköpők mintájára készült. A vízköpőket régen díszkutak részeként használták és mind a mai napig különleges mítoszok terjednek róluk. A sárkányfejes Rastelli csapok funkciójukat tekintve azonosak a klasszikus kerti csapokkal, ám díszes külsejük miatt kedveltebb termék. A Rastelli 528. sz. kerti csap (sárkányfejű) csupán egyike a kerti csap kínálatunknak! A teljes kerti csap választékunk webáruházunk keresőjének segítségével tekinthető meg! A népi hiedelem szerint a vízköpők éjjelente szárnyra kapnak, ám hajnalban visszatérnek, hogy távol tartsák a gonoszt. Más legendák szerint a vízköpők szerencsét hoznak a ház lakóira. Ki tudja?! A sárkányfejes kerti csappal talán arra is alkalom nyílik, hogy kiderüljön, vajon igaz-e a legenda?!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
9 850 Ft (áfával)
db
Részletek