VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

Rastelli 520sz. Kerti szelep

 termék/oldal

Rastelli 520sz. Kerti szelep

A Rastelli 520. sz. kerti szelep olyan csővezetékre szerelhető terméktípus, mely a háztartásokban használatos kerti locsolást hivatott megkönnyíteni. A lakóházak, esetleg a kisebb gazdasági épületek oldalában, vagy a kertben elhelyezett vízvezeték kiállások szerelvénye, mellyel a vízcsőben áramló folyadék nyitható, ill. zárható. A Rastelli 520. sz. kerti szelep típus kifejezetten a kerti tömlőkhöz lett kifejlesztve. Alkalmazásával megkönnyíthető a slag felszerelése, ezáltal akadálymentessé válik a kerti locsolás. A Rastelli 520. sz. kerti szelep ezen kívül az alábbi termékdokumentációban ismertetett hőmérséklet és nyomás értékek mellett más nem veszélyes folyadékok szállította csővezetékekhez is használható. A tömlővéges kerti szelepek közül a Rastelli 520. sz. kerti szelep kívül-belül rézből készült, ezért ez a típus csak olyan folyadékhoz használható, ami nem jelent veszélyt a rézötvözetekre, mint amilyen pl. a sárgaréz és a bronz. Webáruházunkban több típusú kerti szelep és kerti csap is kapható, tekintse meg a márka teljes kínálatát keresőnk segítségével!
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
2 490 Ft (áfával)
db
Részletek