VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 520sz. Kerti szelep

 termék/oldal

Rastelli 520sz. Kerti szelep

A Rastelli 520. sz. kerti szelep olyan csővezetékre szerelhető terméktípus, mely a háztartásokban használatos kerti locsolást hivatott megkönnyíteni. A lakóházak, esetleg a kisebb gazdasági épületek oldalában, vagy a kertben elhelyezett vízvezeték kiállások szerelvénye, mellyel a vízcsőben áramló folyadék nyitható, ill. zárható. A Rastelli 520. sz. kerti szelep típus kifejezetten a kerti tömlőkhöz lett kifejlesztve. Alkalmazásával megkönnyíthető a slag felszerelése, ezáltal akadálymentessé válik a kerti locsolás. A Rastelli 520. sz. kerti szelep ezen kívül az alábbi termékdokumentációban ismertetett hőmérséklet és nyomás értékek mellett más nem veszélyes folyadékok szállította csővezetékekhez is használható. A tömlővéges kerti szelepek közül a Rastelli 520. sz. kerti szelep kívül-belül rézből készült, ezért ez a típus csak olyan folyadékhoz használható, ami nem jelent veszélyt a rézötvözetekre, mint amilyen pl. a sárgaréz és a bronz. Webáruházunkban több típusú kerti szelep és kerti csap is kapható, tekintse meg a márka teljes kínálatát keresőnk segítségével!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/2" tömlővéges
Anyaga:Réz
2 490 Ft (áfával)
db
Részletek