VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 451sz. KB golyóscsap (pillangókarral)

 termék/oldal

Rastelli 451sz. KB golyóscsap (pillangókarral)

A legkorszerűbb csapok egyike a golyóscsap, vagy más néven gömbcsap. A golyóscsap nevét a működését biztosító, félgömb alakú záró elemről kapta, mellyel szabályozható a rajta áthaladó víz mennyisége, illetve a csővezeték azon pontján, ahol a golyóscsap be van szerelve, elzárható a víz. A Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) a tiszta víz szállítására alkalmas csővezetékekbe, (pl. fűtési rendszerek csővezetékeibe) építhető golyóscsap. A Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) esetében csakúgy, mint amikor a csővezetékekhez tartozó szerelvények kínálatát böngésszük, fontos hogy tudjuk, milyen méretű a csővezetékünk menete, hiszen a vásárolni kívánt terméknek illeszkednie kell hozzá! Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére! A gyártó háztartási és ipari használatra egyaránt javasolja a Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) megnevezésű termékét. A teljes áthaladású, rézből készült, de kívül matt, krómozott termék a könnyebb használat érdekében ún. pillangókarral van felszerelve.
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:3/4" KB
Anyaga:Réz
2 420 Ft (áfával)
Részletek