VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 451sz. KB golyóscsap (pillangókarral)

 termék/oldal

Rastelli 451sz. KB golyóscsap (pillangókarral)

A legkorszerűbb csapok egyike a golyóscsap, vagy más néven gömbcsap. A golyóscsap nevét a működését biztosító, félgömb alakú záró elemről kapta, mellyel szabályozható a rajta áthaladó víz mennyisége, illetve a csővezeték azon pontján, ahol a golyóscsap be van szerelve, elzárható a víz. A Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) a tiszta víz szállítására alkalmas csővezetékekbe, (pl. fűtési rendszerek csővezetékeibe) építhető golyóscsap. A Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) esetében csakúgy, mint amikor a csővezetékekhez tartozó szerelvények kínálatát böngésszük, fontos hogy tudjuk, milyen méretű a csővezetékünk menete, hiszen a vásárolni kívánt terméknek illeszkednie kell hozzá! Kérdés esetén szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére! A gyártó háztartási és ipari használatra egyaránt javasolja a Rastelli 451. sz. KB golyóscsap (pillangókarral) megnevezésű termékét. A teljes áthaladású, rézből készült, de kívül matt, krómozott termék a könnyebb használat érdekében ún. pillangókarral van felszerelve.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:3/4" KB
Anyaga:Réz
2 420 Ft (áfával)
db
Részletek