VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső

 termék/oldal

Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső

A Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső használatával a többi vízzsákcsőhöz hasonlóan megelőzhető a manométer (feszmérő, vagy nyomásmérő) óramutatójának vibrálása. A háztartási használatra is alkalmas vízzsákcsövet többféle méretben gyártják. A Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső néven kínált típus választékunkban jelenleg is többféle méretű terméket tartalmaz. A Rastelli 424Ssz. Vízzsákcső beépítése helyesen csak függőleges irányban történhet! Webáruházunkban a Rastelli 424Ssz. Vízzsákcsőhöz szükséges Rastelli nyomásmérő óra tartó is kapható, valamint ugyanezen márkához szelepek, Y-szűrök, réz kupakok is találhatók. Termékeink adatlapját úgy állítottuk össze, hogy azokon minden szükséges információ fel van tüntetve, ennek ellenére bizonytalanság esetére szakembereink készséggel állnak vásárlóink rendelkezésére. Rendszeresen hirdetünk termékeink (akár szerelvényeink) között is akciókat, ezekben az időszakokban kedvező árakkal, olykor akár ingyenes házhozszállítással igyekszünk még könnyebbé tenni a vásárlást.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:1/4"
Anyaga:Réz
2 910 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:3/8"
Anyaga:Réz
3 190 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Méret:1/2"
Anyaga:Réz
3 540 Ft (áfával)
db
Részletek