VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Végzáró kupak (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Végzáró kupak (ragasztható)

Minden csőnek van eleje és vége. Az elejét rácsatlakoztatjuk egy fővezetékre vagy leágazó csőidomra, de a végén nem mindig kell, hogy kifolyjon a csőrendszerben található folyadék. Ezért elengedhetetlen egy PVC idom végzáró kupak, amely megakadályozza, hogy a folyadék tovaszivárogjon, vagy mindent nedvessé tegyen a cső környezetében. A PVC idom végzáró kupak könnyen, gyorsan és hatékonyan csatlakoztatható a csőhöz, szükség esetén akár csőragasztóval is rögzíthető, vagy zsinóros tömítőanyag segítségével megakadályozható a folyadék kiszivárgása a csőből a végzáró kupak illesztékénél. Házi és ipari felhasználásra is tökéletesen alkalmas, alkalmazkodik az eltérő környezeti körülményekhez. A PVC idom végzáró kupak mellett számos olyan tartozék van, mely a PVC csővel csatlakoztatva komplex rendszert tud képezni, ilyenek az idom, szerelvény, golyóscsap tartozékok, ipari és tűzoltó szerelvények, vagy akár a Norma bilincs is, mindezek összeszerelésében nagy segítséget nyújthat a Fischer rögzítéstechnika.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
160 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
250 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
330 Ft (áfával)
db
Részletek