VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Végzáró kupak (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Végzáró kupak (ragasztható)

Minden csőnek van eleje és vége. Az elejét rácsatlakoztatjuk egy fővezetékre vagy leágazó csőidomra, de a végén nem mindig kell, hogy kifolyjon a csőrendszerben található folyadék. Ezért elengedhetetlen egy PVC idom végzáró kupak, amely megakadályozza, hogy a folyadék tovaszivárogjon, vagy mindent nedvessé tegyen a cső környezetében. A PVC idom végzáró kupak könnyen, gyorsan és hatékonyan csatlakoztatható a csőhöz, szükség esetén akár csőragasztóval is rögzíthető, vagy zsinóros tömítőanyag segítségével megakadályozható a folyadék kiszivárgása a csőből a végzáró kupak illesztékénél. Házi és ipari felhasználásra is tökéletesen alkalmas, alkalmazkodik az eltérő környezeti körülményekhez. A PVC idom végzáró kupak mellett számos olyan tartozék van, mely a PVC csővel csatlakoztatva komplex rendszert tud képezni, ilyenek az idom, szerelvény, golyóscsap tartozékok, ipari és tűzoltó szerelvények, vagy akár a Norma bilincs is, mindezek összeszerelésében nagy segítséget nyújthat a Fischer rögzítéstechnika.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
160 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
250 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
330 Ft (áfával)
db
Részletek