VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Tömlővég (menetes)

 termék/oldal

PVC idom tömlővéget is profiktól érdemes venni. Mutatjuk, miért:

A locsolócsövek, műanyag kerti csövek vagy slagok nem megfelelő működése komoly nehézségeket okozhat nemcsak a házi vízellátás folyamatosságában, hanem a családunk, állataink és a kertünk egészsége szempontjából is. A PVC idom tömlővég beszerzése minimális anyagi ráfordítást igényel, ellenben a hiánya elképesztően kellemetlen lehet. Ha kiszáradnak a növények, szomjaznak az állatok, na és persze a kerti medence feltöltése sem lehetséges, az magával a katasztrófával érhet fel egy forró nyári napon, amikor együtt a család. A PVC idom tömlővégből érdemes tehát többet tartani a műhelyben vagy a garázsban, hogy ha hirtelen önálló életre kelt a kezünkben a locsolócső és elrepedt a tömlővég, akkor egy pillanat alatt ki lehessen cserélni. Ahogyan minden egyes apró szivattyúzási alkatrész – idom, cső, csap, szerelvény és bilincs – úgy a PVC idom tömlővég esetében is igaz, hogy csakis a legjobb minőséggel szabad belőle beérni.

Vásároljon most PVC idom tömlővéget akár tartalékba, akár ajándékba! Garantáltan kellemes meglepetés lesz!

Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:1"×32mm
Anyaga:PVC
300 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:3/4"×25mm
Anyaga:PVC
240 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:5/4"×40mm
Anyaga:PVC
550 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:6/4"×50mm
Anyaga:PVC
700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2"×63mm
Anyaga:PVC
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek