VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Tömlővég (menetes)

 termék/oldal

PVC idom tömlővéget is profiktól érdemes venni. Mutatjuk, miért:

A locsolócsövek, műanyag kerti csövek vagy slagok nem megfelelő működése komoly nehézségeket okozhat nemcsak a házi vízellátás folyamatosságában, hanem a családunk, állataink és a kertünk egészsége szempontjából is. A PVC idom tömlővég beszerzése minimális anyagi ráfordítást igényel, ellenben a hiánya elképesztően kellemetlen lehet. Ha kiszáradnak a növények, szomjaznak az állatok, na és persze a kerti medence feltöltése sem lehetséges, az magával a katasztrófával érhet fel egy forró nyári napon, amikor együtt a család. A PVC idom tömlővégből érdemes tehát többet tartani a műhelyben vagy a garázsban, hogy ha hirtelen önálló életre kelt a kezünkben a locsolócső és elrepedt a tömlővég, akkor egy pillanat alatt ki lehessen cserélni. Ahogyan minden egyes apró szivattyúzási alkatrész – idom, cső, csap, szerelvény és bilincs – úgy a PVC idom tömlővég esetében is igaz, hogy csakis a legjobb minőséggel szabad belőle beérni.

Vásároljon most PVC idom tömlővéget akár tartalékba, akár ajándékba! Garantáltan kellemes meglepetés lesz!

Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1"×32mm
Anyaga:PVC
300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:3/4"×25mm
Anyaga:PVC
240 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:5/4"×40mm
Anyaga:PVC
550 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:6/4"×50mm
Anyaga:PVC
700 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2"×63mm
Anyaga:PVC
1 000 Ft (áfával)
db
Részletek