VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom T-idom (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom T-idom (ragasztható)

Tudta? Nem Tudta? Vagy csak Titkolta? A T-idom Tökéletes Tulajdonságainak Tudható be az a Tény, hogy ma már nem csak különböző fémekből – például rézből – vagy kemény műanyagból, de akár PVC-ből is bátran legyártatható, és természetesen használható is. A PVC idom T-idom alakja a Tökéletességet szimbolizálja. Három irány, mely egy pontban összetart, a végtelen űr három pontja, mely a Tér egyetlen pontjában képes koncentrálódni. Nem véletlenül használja sok vallás, mitológia és irodalmi mű ezt a csodálatos, tökéletes szimbólumot. A PVC idom T-idom T-alakja egyesíti a vízszintest a függőlegessel, ha úgy tetszik az eget és a földet, legyen az akár égig érő fa, életfa, kereszt, hármas egység vagy egyszerűen csak az ősi tudás. Ha tehát egy tökéletesen T-alakú idomra van szükségünk, akkor a PVC idom T-idom megfelelő lehet. Ha viszont inkább más alakzatokat preferálunk, esetleg jelenleg éppen nem a tökéletességre törekszünk, akkor lehet, hogy a többi egyenes vagy hajlított, toldó, javító vagy kiegészítő idom, esetleg más típusú vagy anyagú szivattyú szívócső, csap, szerelvény vagy bilincs között lesz érdemes szétnéznünk!
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:25mm
Anyaga:PVC
130 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:32mm
Anyaga:PVC
240 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:40mm
Anyaga:PVC
335 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:50mm
Anyaga:PVC
500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:63mm
Anyaga:PVC
650 Ft (áfával)
db
Részletek