VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

PVC idom T-idom (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom T-idom (ragasztható)

Tudta? Nem Tudta? Vagy csak Titkolta? A T-idom Tökéletes Tulajdonságainak Tudható be az a Tény, hogy ma már nem csak különböző fémekből – például rézből – vagy kemény műanyagból, de akár PVC-ből is bátran legyártatható, és természetesen használható is. A PVC idom T-idom alakja a Tökéletességet szimbolizálja. Három irány, mely egy pontban összetart, a végtelen űr három pontja, mely a Tér egyetlen pontjában képes koncentrálódni. Nem véletlenül használja sok vallás, mitológia és irodalmi mű ezt a csodálatos, tökéletes szimbólumot. A PVC idom T-idom T-alakja egyesíti a vízszintest a függőlegessel, ha úgy tetszik az eget és a földet, legyen az akár égig érő fa, életfa, kereszt, hármas egység vagy egyszerűen csak az ősi tudás. Ha tehát egy tökéletesen T-alakú idomra van szükségünk, akkor a PVC idom T-idom megfelelő lehet. Ha viszont inkább más alakzatokat preferálunk, esetleg jelenleg éppen nem a tökéletességre törekszünk, akkor lehet, hogy a többi egyenes vagy hajlított, toldó, javító vagy kiegészítő idom, esetleg más típusú vagy anyagú szivattyú szívócső, csap, szerelvény vagy bilincs között lesz érdemes szétnéznünk!
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:25mm
Anyaga:PVC
320 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:32mm
Anyaga:PVC
390 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:40mm
Anyaga:PVC
750 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:50mm
Anyaga:PVC
780 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Csatlakozás:63mm
Anyaga:PVC
1 100 Ft (áfával)
db
Részletek