VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Könyök 90 fokos (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Könyök 90 fokos (ragasztható)

Bizonyára mindannyian kerültünk már olyan helyzetbe, amikor úgy éreztük, hiába adtuk meg a megfelelő kezdő lökést, az életünk vize nem akar egyenes irányban haladni, azaz abban a mederben csordogálni, amelyikben mi szeretnénk. Ebben az esetben többé nem kell aggódnunk, hiszen a PVC idom könyök egy kiváló lehetőség arra, hogy segítsen nekünk megfelelő irányba és szögbe terelgetni az életünk vizének folydogálását. Hiszen a PVC idom könyök egy könnyen hozzáférhető, rendkívül kedvező árú, mégis tökéletesen megfelelő alkatrész, elsősorban szivattyúk csöveihez, hogyha némi elhajlásra, elfordulásra vagy dőlésre van szükség ahhoz, hogy a vizet a megfelelő irányba áramoltassuk. Hiszen nem csak fémből vagy kemény polietilénből, hanem PVC-ből is szuper idomok készíthetőek! A PVC idom könyök tehát nem véletlenül kapta ezt az elnevezést: valóban úgy néz ki, mint egy derékszögben behajlított emberi könyök, így a vizet is ebben a szögben képes elterelni ez a típus. Ha pedig nem csak terelgetnie kell a víz útját, hanem olykor elzárni is, akkor nem csak a PVC idom könyökre érdemes gondolni, hanem a PVC idom csapra is.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:25 mm
Anyaga:PVC
130 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
150 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
270 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
500 Ft (áfával)
db
Részletek