VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Könyök 45 fokos (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Könyök 45 fokos (ragasztható)

Ahhoz, hogy a különböző csővezetékeket egymáshoz tudjuk kapcsolni, nem mindig van lehetőségünk egyenes vonalban gondolkozni. Mint ahogy az épületek falai, úgy a csővezetékek egyes elemei is alkalmanként különböző mértékű, eltérő szögeket zárnak be egymással. Ezeknek a fizikai töréseknek az áthidalására kiválóan alkalmasak a PVC idom 45 fok könyök tartozékok, melyek a csővezeték irányának megfelelően, különböző szögű kivitelben alkalmazhatóak.Ezek a PVC idom könyökök kiválóan beilleszthetőek a háztartási és ipari csővezetékekbe is. Az összeillesztésre kerülő csövet és az PVC idom könyököt zsírtalanítás után ragasztóval kell összecsatlakoztatni. Optimális hőmérsékleti körülmények között, kellő mértékű, legalább nyolc órás száradási idő után nyomáspróba mindenképpen ajánlott a későbbi szivárgás elkerülése végett.Ha jól kialakított csőrendszert szeretnénk, akkor lábszelepet és visszacsapó szelepet, valamint szivattyú szívócsövet és flexibilis csövet is érdemes a kialakított struktúrába beépíteni.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
270 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
210 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
500 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
960 Ft (áfával)
Részletek