VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Hollandi (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Hollandi (ragasztható)

Az idomoknak – ahogyan a PVC idom hollandinak is – a nevükben rejlik a nagyszerűségük. Hiszen a PVC idom hollandi tökéletesen idomul mind a saját, mind pedig a szivattyúnk, esetleg más berendezéseink igényeihez. Egy PVC idom nem csak hollandi lehet, hanem szükség szerint szinte bármilyen formájú. Egy PVC idom lehet cső, csőtartó vagy csőbilincs, csap, könyök, T-idom, végzáró kupak, toldó-javító idom, tartály csatlakozó vagy visszacsapó szelep. Természetesen egy idom nem csak PVC-ből, azaz poli-vinil-kloridból vagy lágy műanyagból készülhet, hanem hasonló népszerűségnek örvendenek a KPE, azaz kemény polietilén idomok, illetve a különböző fémekből valamint fémöntvényekből készült változatok is. Minden idom – ahogyan a PVC idom hollandi is – attól különleges tehát, hogy szinte minden elváráshoz képes alkalmazkodni, azaz idomulni. Bármilyen nagy terveink is legyenek a szivattyúzással, az a kis idomokon éppen ugyanúgy fog múlni, mint a nagy és költséges alkatrészeken! Gondoljuk meg tehát alaposan, hiszen csakis a legjobb minőségű PVC idom hollandi képes arra, hogy hozzásegítsen bennünket a szivattyúzás okozta élmény zavartalan élvezetéhez!
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:25 mm
Anyaga:PVC
650 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
900 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
1 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
1 200 Ft (áfával)
db
Részletek