VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

PVC idom Hollandi (ragasztható-külső menet)

 termék/oldal

PVC idom Hollandi (ragasztható-külső menet)

A PVC idom hollandi tulajdonképpen egy hollanderes szelepkötő toldó tartozék, melynek többféle típusát használják a különböző szerelési munkák során. A hollanderes csatlakozás nagymértékben megkönnyíti a tartozékok ki- és beszerelését a rendszerbe. Nagyobb jelentőséggel a mágnes szelepek szerelésénél bírnak. A PVC idom hollandi segítségével professzionálisan, egymástól megfelelő távolságra lehet telepíteni a mágnes szelepeket a szelepdobozban vagy a szelepaknában. A strapabíró hollanderes tartozékok, melyek jól bírják a magas nyomást is, a vízhálózati szereléskor is nagy segítséget tudnak nyújtani az alkatrészek be- és esetleges későbbi kiszerelésénél.A PVC idom hollandi hatalmas előnye, hogy beépített gumi tömítőgyűrűvel rendelkezik, így külön tömíteni nem kell. Természetesen, ha stabilabb rögzítést szeretnénk, akkor ragasztható változat is létezik.A hollanderes szelepkötő tartozékkal, ha jól telepítjük a mágnes szelepeket, akkor megakadályozhatjuk, hogy sok értékes víz menjen kárba.Ha működő vízrendszert szeretnénk, akkor szükségünk lesz PVC csőre, visszacsapó és lábszelepre is.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50×6/4" KM
Anyaga:PVC
3 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50×2" KM
Anyaga:PVC
3 000 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:63×2" KM
Anyaga:PVC
3 600 Ft (áfával)
db
Részletek