VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Hollandi (ragasztható-belső menet)

 termék/oldal

PVC idom Hollandi (ragasztható-belső menet)

Hétköznapi, laikus szivattyúhasználókban felmerülhet a kérdés, hogy mikor van szükség hollandi PVC idomra, illetve mikor elegendő egy hagyományos PVC idom? Nos, a hollandi, hollandi csavar, vagy hollandi anya előnye az, hogy könnyebb csatlakoztatni vele a csövet, mintha magában a csőben lenne a menet, és azt kellene csavarni a szivattyú csöveinek, csapjainak, szerelvényeinek csatlakozásaihoz. A hollandi, ahogyan a PVC idom hollandi is, tehát egy speciális idomot szorít össze az ellendarabjával, egy nem feltétlenül egyszerűbb, de erősebb tartást biztosító módszerrel. Éppen ezért a PVC idom hollandi nem csak vizet, illetve egyéb, nem szennyezett folyadékot, hanem akár bizonyos gázokat is képes továbbítani, mint például a sűrített levegő. Hiszen a PVC idom hollandi, sokak szerint akár külön tömítést sem igényel, mivel annyira szoros csatlakozást képes biztosítani. Persze, ahogyan az lenni szokott, vannak, akik ezzel nem értenek egyet, és esküsznek a régi jó módszerre, mely szerint a PVC idom hollandit tömíteni kell. Akár tömítéssel, akár tömítés nélkül használjuk is a PVC idom hollandit, egy biztos: erős, tartós kiegészítője lesz a szivattyúknak, illetve a vízvezeték-rendszerünknek.
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:32×1" BM
Anyaga:PVC
1 100 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:40×5/4" BM
Anyaga:PVC
1 290 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63×2" BM
Anyaga:PVC
2 380 Ft (áfával)
db
Részletek