VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

PVC idom Hollandi (ragasztható-belső menet)

 termék/oldal

PVC idom Hollandi (ragasztható-belső menet)

Hétköznapi, laikus szivattyúhasználókban felmerülhet a kérdés, hogy mikor van szükség hollandi PVC idomra, illetve mikor elegendő egy hagyományos PVC idom? Nos, a hollandi, hollandi csavar, vagy hollandi anya előnye az, hogy könnyebb csatlakoztatni vele a csövet, mintha magában a csőben lenne a menet, és azt kellene csavarni a szivattyú csöveinek, csapjainak, szerelvényeinek csatlakozásaihoz. A hollandi, ahogyan a PVC idom hollandi is, tehát egy speciális idomot szorít össze az ellendarabjával, egy nem feltétlenül egyszerűbb, de erősebb tartást biztosító módszerrel. Éppen ezért a PVC idom hollandi nem csak vizet, illetve egyéb, nem szennyezett folyadékot, hanem akár bizonyos gázokat is képes továbbítani, mint például a sűrített levegő. Hiszen a PVC idom hollandi, sokak szerint akár külön tömítést sem igényel, mivel annyira szoros csatlakozást képes biztosítani. Persze, ahogyan az lenni szokott, vannak, akik ezzel nem értenek egyet, és esküsznek a régi jó módszerre, mely szerint a PVC idom hollandit tömíteni kell. Akár tömítéssel, akár tömítés nélkül használjuk is a PVC idom hollandit, egy biztos: erős, tartós kiegészítője lesz a szivattyúknak, illetve a vízvezeték-rendszerünknek.
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:32×1" BM
Anyaga:PVC
1 100 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:40×5/4" BM
Anyaga:PVC
1 290 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:63×2" BM
Anyaga:PVC
2 380 Ft (áfával)
db
Részletek