VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Hollandi (belső-belső menet)

 termék/oldal

PVC idom Hollandi (belső-belső menet)

Amikor két egyforma méretű és alakú, ezért egymásba nem illeszkedő alkatrészt kell összeilleszteni, akkor ideális lehetőség a PVC idom hollandi. A PVC idom hollandi két, belső menettel rendelkező, illetve belső menetben végződő csövet, csapot vagy szerelvényt képes összekapcsolni egymással. A PVC idom hollandinak így tulajdonképpen három része különíthető el egymástól. A kettő szélső része egy-egy belső menethez képes csatlakozni. Ezt a két szélső csavart pedig középen egy nagyobb, vastagabb csavar fogja össze annak érdekében, hogy a PVC idom hollandi erős tartást biztosítson nagy víznyomás esetén is. Ebben a formában tehát a PVC idom hollandi leginkább egy kedvelt péksüteményre, a croissant-ra hasonlít. Bármilyen erősek is a szivattyúnk szívó- vagy nyomócsövei, nem kell aggódnunk, hiszen a belső-belső menetes PVC idom hollandi biztosan össze fogja őket tartani a legnehezebb helyzetben is! Ha azonban a szivattyúnk csöveinek vagy csapjainak összeillesztéséhez mégsem a PVC idom hollandi tudja a leginkább tökéletes megoldást biztosítani, akkor a többi különböző anyagú és formájú idom közül biztosan könnyen sikerül majd kiválasztani a legmegfelelőbbet!
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1" BB
Anyaga:PVC
1 100 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Megrendelésre kb. 3-5 hét
Csatlakozás:5/4" BB
Anyaga:PVC
1 020 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:6/4" BB
Anyaga:PVC
1 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2" BB
Anyaga:PVC
2 400 Ft (áfával)
db
Részletek