VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Hollandi (belső-belső menet)

 termék/oldal

PVC idom Hollandi (belső-belső menet)

Amikor két egyforma méretű és alakú, ezért egymásba nem illeszkedő alkatrészt kell összeilleszteni, akkor ideális lehetőség a PVC idom hollandi. A PVC idom hollandi két, belső menettel rendelkező, illetve belső menetben végződő csövet, csapot vagy szerelvényt képes összekapcsolni egymással. A PVC idom hollandinak így tulajdonképpen három része különíthető el egymástól. A kettő szélső része egy-egy belső menethez képes csatlakozni. Ezt a két szélső csavart pedig középen egy nagyobb, vastagabb csavar fogja össze annak érdekében, hogy a PVC idom hollandi erős tartást biztosítson nagy víznyomás esetén is. Ebben a formában tehát a PVC idom hollandi leginkább egy kedvelt péksüteményre, a croissant-ra hasonlít. Bármilyen erősek is a szivattyúnk szívó- vagy nyomócsövei, nem kell aggódnunk, hiszen a belső-belső menetes PVC idom hollandi biztosan össze fogja őket tartani a legnehezebb helyzetben is! Ha azonban a szivattyúnk csöveinek vagy csapjainak összeillesztéséhez mégsem a PVC idom hollandi tudja a leginkább tökéletes megoldást biztosítani, akkor a többi különböző anyagú és formájú idom közül biztosan könnyen sikerül majd kiválasztani a legmegfelelőbbet!
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:1" BB
Anyaga:PVC
1 100 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:5/4" BB
Anyaga:PVC
1 300 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:6/4" BB
Anyaga:PVC
1 800 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:2" BB
Anyaga:PVC
2 400 Ft (áfával)
db
Részletek