VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

PVC idom fali cső tartó/ fali cső bilincs

 termék/oldal
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
320 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
400 Ft (áfával)
db
Részletek

PVC idom fali cső tartó/ fali cső bilincs

Ahogy a nevéből is kitűnik, a PVC fali tartó, fali bilincs funkciója az, hogy a falon futó csövet fixen megtartsa. Miért lehet erre szükség? Ha a PVC csőben folyadék áramlik, az a súlyából adódóan megterheli a csövet, ami meghajolhat, deformálódhat, ez pedig hosszú távon szivárgást vagy csőtörést eredményezhet. Ennek a problémának a megakadályozására kiválóan alkalmas a PVC fali bilincs, melybe, ha a csövet belenyomják, azonnal összezár és garantáltan megtartja a csövet a belső bordázatának köszönhetően. Ha bepattanó lezáró fedéllel látják el, az még tovább növeli záró képességét. Külső és belső térben egyaránt használható. Oldalsó vezetőkkel van ellátva, így több csőbilincs is egymás mellé illeszthető, ha ez szükséges. A PVC idom fali tartó, fali bilincs UV- és öregedésálló, dacol az olaj és a benzin károsító hatásával szemben, anyagából adódóan nem rozsdásodik. A PVC idom fali tartó, fali bilincs nagyszerűen alkalmazható PVC cső vagy szivattyú szívócső rögzítésére is, de a hidrofor tartály csatlakozó vezetékét is rögzíthetjük vele.