VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom fali cső tartó/ fali cső bilincs

 termék/oldal

PVC idom fali cső tartó/ fali cső bilincs

Ahogy a nevéből is kitűnik, a PVC fali tartó, fali bilincs funkciója az, hogy a falon futó csövet fixen megtartsa. Miért lehet erre szükség? Ha a PVC csőben folyadék áramlik, az a súlyából adódóan megterheli a csövet, ami meghajolhat, deformálódhat, ez pedig hosszú távon szivárgást vagy csőtörést eredményezhet. Ennek a problémának a megakadályozására kiválóan alkalmas a PVC fali bilincs, melybe, ha a csövet belenyomják, azonnal összezár és garantáltan megtartja a csövet a belső bordázatának köszönhetően. Ha bepattanó lezáró fedéllel látják el, az még tovább növeli záró képességét. Külső és belső térben egyaránt használható. Oldalsó vezetőkkel van ellátva, így több csőbilincs is egymás mellé illeszthető, ha ez szükséges. A PVC idom fali tartó, fali bilincs UV- és öregedésálló, dacol az olaj és a benzin károsító hatásával szemben, anyagából adódóan nem rozsdásodik. A PVC idom fali tartó, fali bilincs nagyszerűen alkalmazható PVC cső vagy szivattyú szívócső rögzítésére is, de a hidrofor tartály csatlakozó vezetékét is rögzíthetjük vele.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
250 Ft (áfával)
db
Részletek