VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

PVC idom Csap (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Csap (ragasztható)

Sokszor kerülünk az életben dilemmába azzal kapcsolatban, hogy kinyissuk, avagy bezárjuk, becsukjuk, esetleg befogjuk mindazt, ami a csövön kifér, legyen az akár tiszta, akár enyhén szennyezett víz. Nincsen ez másként a szivattyúzáshoz használt csövek esetén sem, ezért a szivattyú csöveihez ilyenkor kitűnő szolgálatot tehet egy PVC idom csap. A PVC csap ugyanis mindent tud, amit kell: kinyit, vagy becsuk, mindezt akkor, amikor kell. A PVC idom csap különlegessége a ragasztható tulajdonsága, illetve az az extra fejlesztés, hogy bizonyos típusai akár két oldalra is szerelt hollandival is rendelkeznek. Hiszen a csapokat és idomokat nem csak fémből, vagy esetleg kemény polietilénből lehet elképzelni. A PVC, azaz a poli-vinyl-klorid, a puhább és olcsóbb kivitelezésű műanyag is nagyszerűen alkalmas a csövekhez és a csapokhoz. Amennyiben nem csak az a gondja, hogy engedje-e szabadon áramolni az univerzum csatornáiba a folyóvizet, azaz nem csak a PVC csapra van szükség, hanem az is nehézséget okoz, hogy a dolgok, azaz a vízügyek, nem akarnak egyenes úton haladni, akkor némi elhajlásra, azaz a PVC idom könyökre is gondolhatunk megoldásként.
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:25 mm
Anyaga:PVC
1 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
2 400 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
4 160 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
3 600 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
5 500 Ft (áfával)
db
Részletek