VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Fontos Információ!
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Az EUR/HUF árfolyam nagymértékű változása miatt, csak a raktáron lévő termékek árát tudjuk garantálni!
A rendelésre érkező termékek webáruházban szereplő ára csak tájékoztató jellegű, ezekről kérjen információt elérhetőségeinken!

PVC idom Csap (ragasztható)

 termék/oldal

PVC idom Csap (ragasztható)

Sokszor kerülünk az életben dilemmába azzal kapcsolatban, hogy kinyissuk, avagy bezárjuk, becsukjuk, esetleg befogjuk mindazt, ami a csövön kifér, legyen az akár tiszta, akár enyhén szennyezett víz. Nincsen ez másként a szivattyúzáshoz használt csövek esetén sem, ezért a szivattyú csöveihez ilyenkor kitűnő szolgálatot tehet egy PVC idom csap. A PVC csap ugyanis mindent tud, amit kell: kinyit, vagy becsuk, mindezt akkor, amikor kell. A PVC idom csap különlegessége a ragasztható tulajdonsága, illetve az az extra fejlesztés, hogy bizonyos típusai akár két oldalra is szerelt hollandival is rendelkeznek. Hiszen a csapokat és idomokat nem csak fémből, vagy esetleg kemény polietilénből lehet elképzelni. A PVC, azaz a poli-vinyl-klorid, a puhább és olcsóbb kivitelezésű műanyag is nagyszerűen alkalmas a csövekhez és a csapokhoz. Amennyiben nem csak az a gondja, hogy engedje-e szabadon áramolni az univerzum csatornáiba a folyóvizet, azaz nem csak a PVC csapra van szükség, hanem az is nehézséget okoz, hogy a dolgok, azaz a vízügyek, nem akarnak egyenes úton haladni, akkor némi elhajlásra, azaz a PVC idom könyökre is gondolhatunk megoldásként.
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:25 mm
Anyaga:PVC
2 520 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:32 mm
Anyaga:PVC
3 840 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:40 mm
Anyaga:PVC
4 800 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Raktárról
Méret:50 mm
Anyaga:PVC
7 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő:Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Méret:63 mm
Anyaga:PVC
8 640 Ft (áfával)
Részletek