VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Pentax villanymotor kapocsház, kötődoboz 400V

 termék/oldal

A klasszikus 230 voltos kapocsházak mellett webáruházunk 400 voltos kapocsházak (kötődoboz) széles választékával is várja önt, hogy a nagyobb teljesítménnyel működő gépek bekötése se jelenthessen gondot!

Kicsi a bors, de erős!” - mondhatnánk az alábbi kapocsházakra, amelyek kis méretük ellenére belül erősek, akár a csípős fűszer. Ez esetben a “bors” egy tenyér méretű dobozka, ami kicsi ugyan, de belseje akár a bors héjába rejtőző erő - 400 voltos kábelrengeteget utasít katonásan a helyére! A tömszelencével, tömítéssel, vagy anélkül kapható dobozkák ugyanis egy egyszerű “rendszerető” dobozkának álcázva teszik dolgukat, valójában azonban a kötődobozokba óriási (és életveszélyes) feszültségek mennek be és ki, ezért a dobozkák egyfajta pajzsként szolgálnak a nagy teljesítményű gépek, például szivattyúk használatakor. A 400 volttal működő gépek biztonságos bekötését jelentő kapocsházak most kedvező áron kaphatók raktárról, rövid szállítási határidővel!

Kössünk életbiztosítást másképp! Válasszon kötődoboz kínálatunkból!

Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Magasság:34mm
Méret:60×65mm
Anyaga:Műanyag
580 Ft (áfával)
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:39mm
Méret:70×70mm
Anyaga:Alumínium
1 050 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:39mm
Méret:95×95mm
Anyaga:Alumínium
2 440 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:73mm
Méret:132×132mm
Anyaga:Alumínium
8 030 Ft (áfával)
db
Részletek
Szállítási határidő: Raktárról
Magasság:34mm
Méret:70×70mm
Anyaga:Műanyag
600 Ft (áfával)
db
Részletek