VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Nyomásmérő óra E32 sorozat (álló, 1/4 col, 63mm, műanyag)

 termék/oldal

Nyomásmérő óra E32 sorozat

Mindazoknak, akik bármilyen típusú szivattyút, vagy házi vízművet szeretnének beszereltetni, egy nyomásmérő órára is szükségük lesz. Ez a nyomásmérő óra egy egyszerű, könnyen kezelhető, praktikus kis eszköz arra, hogy meg tudjuk mondani, mekkora éppen a víznyomás a szivattyúnkban, illetve az öntözőrendszerünkben. Tehát, ha esetleg a szivattyúnkról, házi vízművünkről vagy kerti öntözőrendszerünkről úgy véljük, hogy nem működik megfelelően, esetleg nem jön belőle kellő erősséggel a víz, akkor a legegyszerűbb dolog lesz majd, amit bárki meg tud tenni, hogy megnézi a víznyomást a nyomásmérő óra segítségével. Ha pedig a víznyomás nem elegendő, akkor máris megvan a plusz információnk a problémáról, mellyel a szerelő vagy karbantartó szakembernek is nagyon sokat segítettünk, ezáltal elérve remélhetőleg nem csak a háláját, de egy gyorsabb és költséghatékonyabb hibaelhárító munkavégzést is. A nyomásmérő óra mellett számtalan más hasonló, apróbb, de mégis fontos szivattyúzási kiegészítő, illetve mindenféle kábel, tömítés, toldó-, javító-, leválasztó készlet, valamint az üzemi vagy indító kondenzátor is segít nekünk abban, hogy könnyebb legyen az öntözés, illetve a szivattyúzás.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1/4" KM
Kivitel:Álló, folyadéktöltésű
Méret:63mm/2.1/2"
Anyaga:Műanyag
Nyomástartomány:0-100 bar
2 540 Ft (áfával)
db
Részletek