VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Nyomásmérő óra E32 sorozat (álló, 1/4 col, 63mm, műanyag)

 termék/oldal

Nyomásmérő óra E32 sorozat

Mindazoknak, akik bármilyen típusú szivattyút, vagy házi vízművet szeretnének beszereltetni, egy nyomásmérő órára is szükségük lesz. Ez a nyomásmérő óra egy egyszerű, könnyen kezelhető, praktikus kis eszköz arra, hogy meg tudjuk mondani, mekkora éppen a víznyomás a szivattyúnkban, illetve az öntözőrendszerünkben. Tehát, ha esetleg a szivattyúnkról, házi vízművünkről vagy kerti öntözőrendszerünkről úgy véljük, hogy nem működik megfelelően, esetleg nem jön belőle kellő erősséggel a víz, akkor a legegyszerűbb dolog lesz majd, amit bárki meg tud tenni, hogy megnézi a víznyomást a nyomásmérő óra segítségével. Ha pedig a víznyomás nem elegendő, akkor máris megvan a plusz információnk a problémáról, mellyel a szerelő vagy karbantartó szakembernek is nagyon sokat segítettünk, ezáltal elérve remélhetőleg nem csak a háláját, de egy gyorsabb és költséghatékonyabb hibaelhárító munkavégzést is. A nyomásmérő óra mellett számtalan más hasonló, apróbb, de mégis fontos szivattyúzási kiegészítő, illetve mindenféle kábel, tömítés, toldó-, javító-, leválasztó készlet, valamint az üzemi vagy indító kondenzátor is segít nekünk abban, hogy könnyebb legyen az öntözés, illetve a szivattyúzás.
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Csatlakozás:1/4" KM
Kivitel:Álló, folyadéktöltésű
Méret:63mm/2.1/2"
Anyaga:Műanyag
Nyomástartomány:0-100 bar
2 540 Ft (áfával)
Részletek