VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Nyomásmérő óra A12 sorozat (álló, 1/8 col, 40mm, műanyag)

 termék/oldal

Nyomásmérő óra A12 sorozat

A nyomásmérő óra A12 sorozat változata a vízszállító csővezeték különböző pontjaira köthető, egyik végén közvetlenül a vízcsővezetékhez csatlakoztatva. Beszerelése viszonylag gyors és könnyű, ahogyan kezelése is. A menetes csonkon keresztül beáramló folyadék a nyomásmérő csövébe jut, ahol mutatója a nyomás hatására mozdul el. Kis mérete és nagy mérési tartománya segíti a nagy léptékű leolvasási skála elkészítését, számlapja pedig közvetlenül leolvasható. Szivattyú, hidrofor tartály felszerelésének elengedhetetlen kelléke a nyomásmérő óra. Az álló kivitel segíti a könnyebb megközelíthetőséget, egyszerűbb adatgyűjtést. Minimális karbantartási igényű, egyszerű és könnyen kezelhető kivitelű ez az ipari használatra is alkalmas nyomásmérő óra. A strapabíró, mechanikai rezgéseknek ellenálló eszköz akár laikusok, kezdők számára is könnyűvé varázsolja az analóg kijelző használatát, a pontos mérési eredmények feldolgozását. A nyomásmérő óra fontos eleme a házi vízműnek.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1/8" KM
Kivitel:Álló
Méret:40mm/1.1/2"
Anyaga:Műanyag
Nyomástartomány:0-6 bar
990 Ft (áfával)
db
Részletek