VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Nyomásmérő óra A12 sorozat (álló, 1/8 col, 40mm, műanyag)

 termék/oldal

Nyomásmérő óra A12 sorozat

A nyomásmérő óra A12 sorozat változata a vízszállító csővezeték különböző pontjaira köthető, egyik végén közvetlenül a vízcsővezetékhez csatlakoztatva. Beszerelése viszonylag gyors és könnyű, ahogyan kezelése is. A menetes csonkon keresztül beáramló folyadék a nyomásmérő csövébe jut, ahol mutatója a nyomás hatására mozdul el. Kis mérete és nagy mérési tartománya segíti a nagy léptékű leolvasási skála elkészítését, számlapja pedig közvetlenül leolvasható. Szivattyú, hidrofor tartály felszerelésének elengedhetetlen kelléke a nyomásmérő óra. Az álló kivitel segíti a könnyebb megközelíthetőséget, egyszerűbb adatgyűjtést. Minimális karbantartási igényű, egyszerű és könnyen kezelhető kivitelű ez az ipari használatra is alkalmas nyomásmérő óra. A strapabíró, mechanikai rezgéseknek ellenálló eszköz akár laikusok, kezdők számára is könnyűvé varázsolja az analóg kijelző használatát, a pontos mérési eredmények feldolgozását. A nyomásmérő óra fontos eleme a házi vízműnek.
Szállítási határidő: Raktárról
Csatlakozás:1/8" KM
Kivitel:Álló
Méret:40mm/1.1/2"
Anyaga:Műanyag
Nyomástartomány:0-6 bar
990 Ft (áfával)
db
Részletek