VL SZIVATTYÚ KFT.
+36-29-320-150 Tel.: 06-29/320-150
Kapcsolatfelvétel E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu

Lowara szivattyú

 termék/oldal

Ha megbízható és hatékony szivattyút keres, a Lowara szivattyú jelenti a tökéletes megoldást. A Lowara szivattyúk különféle típusai széleskörű felhasználást biztosítanak ipari, mezőgazdasági és háztartási környezetben. A folyamatos innovációnak köszönhetően a Lowara szivattyúk a legmagasabb minőséget képviselik. Tekintse meg Lowara szivattyú kínálatunkat, és találja meg az Önnek megfelelő szivattyút!

A Lowara szivattyú előnyei

A Lowara szivattyú hatalmas népszerűségnek örvend, ami nem véletlen, hiszen számos olyan előnnyel rendelkezik, amik kiemelik a többi márka közül. A Lowara szivattyúk tervezését a folyamatos innováció jellemzi. Ez pedig azt jelenti, hogy mindig a legkorszerűbb termékek kerülnek a piacra. Ezáltal a Lowara folyamatosan versenyben marad, és lépést tart a többi márkával. Természetesen nem csak a verseny a cél. A fejlesztésekkel a szivattyúk energiahatékonyságát is növelik.

De ki használhat Lowara szivattyút? Bárki! A Lowara szivattyúk másik nagy előnye a széles termékpaletta. Legyen szó ipari, mezőgazdasági, vagy háztartási szivattyúzásról, a Lowara-nál garantáltan megtalálható a megfelelő szivattyú. A nagyszámú termékeknek köszönhetően a szivattyúk ára is igen széles skálán mozog. Így azok is megengedhetik maguknak ezt a minőséget, akik kisebb költségvetéssel gazdálkodnak.

És, hogy mitől olyan versenyképes a Lowara szivattyú? Elsősorban a hatalmas ellenálló képessége miatt. A Lowara szivattyúk alapanyaga általában rozsdamentes acél, amely ellenáll még a legerősebb, legagresszívebb vegyszereknek is. A kiváló alapanyag ráadásul egy modern gyártási technológiával, a lézerhegesztéssel egészül ki, így aztán nem is lehet kérdés a Lowara szivattyúk strapabírása.

A Lowara szivattyú pozitív tulajdonságai közül érdemes még kiemelni a hatékonyságot. A folyamatos innovációnak köszönhetően a Lowara szivattyúk optimális hatásfokon működnek, vagyis kisebb fogyasztás mellett nagyobb teljesítményre képesek. Ezáltal lecsökkennek az üzemeltetési költségek, és nő a szivattyú az energiahatékonysága.

A széles választékú Lowara szivattyúk kialakítása rendkívül felhasználóbarát. A beüzemeléséhez és használatához nincs szükség különösebb szakértelemre, így bárki képes használni.

A Lowara szivattyú különféle típusai

Széleskörű Lowara szivattyú kínálatunkban szinte minden feladathoz talál megfelelő szivattyút. A magas minőség garantálja a hatékony és gazdaságos munkavégzést minden egyes típusnál. Az ideális Lowara szivattyú megtalálásához érdemes lehet szakember segítségét kérni, hiszen korántsem mindegy, hogy melyik szivattyúval mit szállítunk.

A Lowara centrifugál szivattyú kiválóan alkalmazható hideg és melegvíz szállítására, medencék és tartályok feltöltésére, de még nyomásfokozásra is. A szivattyú működése során egy járókerék forgásával centrifugális erőt hoz létre, és ez juttatja el a szivattyúzni kívánt folyadékot egyik helyről a másikra.

A Lowara önfelszívó szivattyút tiszta, koptató hatástól és szilárd szennyeződéstől mentes, nem agresszív, nem robbanásveszélyes anyagok szállításához javasoljuk. Az önfelszívó szivattyúkat a folyadék felszíne felett, száraz helyre kell telepíteni. Ipari és háztartási környezetben is megállja a helyét.

Ha szeretne megszabadulni a felgyülemlett szennyvíztől, a Lowara szennyvízszivattyú pont Önnek való! Ezek a szivattyúk úgy lettek kialakítva, hogy ellenálljanak a szilárd, koptató anyagoknak is. Ráadásul, a teljesítményük is kiemelkedő. A merülő szennyvíz-, és zsomp szivattyúk a folyadékba merítve pumpálják ki a szennyvizet.

A Lowara keringető szivattyú tökéletesen alkalmazható fűtési és hűtési rendszerekben. Hatékonyan forgatja a meleg, illetve hideg vizet a rendszerben, így az egész épületben azonos lesz a hőmérséklet. Ez egy rendkívül környezetbarát és gazdaságos megoldás.

Az otthoni vízellátáshoz a Lowara ásottkút szivattyút javasoljuk. Ez a típus ideális hidrofor rendszerek kialakításához. A Lowara szivattyúk hatékony működése nagy segítséget jelent a kert öntözéséhez, de a ház vízállátásának biztosításához is.

A Lowara szivattyú felhasználási területei

A Lowara szivattyú, kiemelkedő minőségének köszönhetően, számtalan területen alkalmazható. A mezőgazdaságban hatalmas szerepe van a növények öntözésében, az állattartáshoz használt víz szállításában, és a mocsaras területek lecsapolásában.

A bányászatban használt Lowara szivattyú akadály nélkül elszállítja az iszapos folyadékot és az egyéb keletkezett szennyvizet. Ipari környezetben strapabírása és robbanásmentes szerkezete miatt előszeretettel alkalmazzák durva vegyi anyagok szivattyúzására. Érdekesség, hogy a haltenyésztésben is Lowara szivattyút használnak a víz tisztításához.

Hol vásároljak Lowara szivattyút?

Meglepő lehet, de minőségi Lowara szivattyúval nem igazán találkozhatunk a nagyáruházak polcain. Ennek oka, hogy nem egy olcsó, tömeggyártmányról van szó, hanem egy csúcsminőségű kategóriáról. A Lowara szivattyút ezért leginkább szaküzletekből lehet beszerezni.

A szaküzletnek megvan az az előnye, hogy sokkal szélesebb választék áll a vásárlók rendelkezésére. Ezenfelül, az eladók is bővebb ismeretekkel rendelkeznek a kínált termékeket illetően. Ráadásul, a legtöbb esetben garanciát is vállalnak a sziavttyúk szervizelésére.

Röviden a Lowara márkáról

A Lowara márkát az olaszországi Montecchio Magore-ban alapították 1968-ban. Az évek során az egyik piacvezető szivattyúzással foglalkozó céggé nőtte ki magát. Jelenleg Európa öt országában is jelen van, köztük Magyarországon is. A Lowara szivattyúk mindig is a legmagasabb minőséget képviselték. A Lowara egyet jelent a folyamatos fejlesztésekkel és a korszerű gyártási technológiákkal. Az innovatív megoldások a legtöbb piaci igényt ki tudják elégíteni.

A vásárlói vélemények alapján érdemes a Lowara szivattyút választani, hiszen a minőség garantált. Amennyiben Lowara szivattyú vásárlása előtt áll, kérje ki kollégáink véleményét. Képzett szakembereink örömmel válaszolnak minden kérdésére, és segítenek Önnek a legjobb döntést meghozni.