VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Lowara EB-EBV használati melegvíz (HMV) keringető szivattyú

 termék/oldal

Használati melegvíz keringető szivattyúk: bízza profikra az otthona meleg vizét!

Ugye, hogy milyen kellemetlen, amikor elfogy otthon a meleg víz? Amikor egyszerre készülődne a család egy nagyobb rendezvényre, színházba, esküvőre vagy szalagavatóra: mindenki a lehető legjobb formában szeretne feltűnni. Ehhez pedig elengedhetetlen a fürdőszoba kimerítő használata. Már pedig, ha az egész család egyszerre indulna el valahova, akkor előtte igencsak próbára tehetik egy meleg víz tároló bojler kapacitását. Ez pedig a családi békét is veszélyezteti, hiszen senki sem szeretne lemondani a frissen mosott hajról vagy az alapos tusolásról a nagy alkalom előtt. Hideg vízben pedig mindez igencsak kellemetlen feladat, ami az egészségünket is veszélyezteti. A használati melegvíz keringető szivattyú biztosítja az egyenletes, megbízható vízellátást az otthonában, hogy önnek soha többé ne kelljen a kényelme és a családi béke közül választani – legalábbis akkor, ha a meleg vízről van szó.

Csatlakozzon ön is az elégedett vásárlóink népes táboráboz: vásároljon használati melegvíz keringető szivattyút, és önnél is mindig lesz otthon meleg víz!

Raktárról
Akció
Lowara szivattyú: Lowara EB 15-1/65/R 230V használati melegvíz keringető szivattyú
1
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.08 kW
Csatlakozás:1/2" BM
Méret:65 mm
51 600 Ft (áfával)
36 200 Ft (áfával)
db
Részletek
Raktárról
Akció
Lowara szivattyú: Lowara EB 15-1/65/RU 230V használati melegvíz keringető szivattyú
1
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.08 kW
Csatlakozás:1/2" BM
Méret:65 mm
61 240 Ft (áfával)
48 800 Ft (áfával)
db
Részletek