VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

Lowara EA fűtési keringető szivattyú

 termék/oldal

Fűtési keringető szivattyúk házhozszállítása raktárról, garanciával!

Manapság az ember ott spórol, ahol tud. Lassan minden háztartásban energiatakarékosra cserélődnek a háztartási gépek és az elektromos készülékek, az új masinák között pedig egyre gyakoribbak az "A” energiaosztályú termékek, akár az alábbi fűtési keringető szivattyúk esetében. A szivattyúk működésében különösen fontos az energiatakarékosság, hiszen a víztömegek emeléséhez általában nagy teljesítményre van szükség. Ezek a fűtési keringető szivattyúk nagy teljesítményűek, ugyanakkor alacsony fogyasztásúak! Az elektronikusan kommutált, állandó mágnes motor technológiának köszönhetően a fűtési keringető szivattyú teljesítménye a fűtési rendszer igényéhez alkalmazkodik. A termosztatikus szelepek záródásakor a teljesítmény csökkenésével az energiahasználat és a zajkibocsátás is csökken.A fűtési keringető szivattyúkat továbbá egy rendkívül kemény kerámia golyó működteti, ami hosszú élettartamot és dugulásmentességet eredményez.

Vásárolja meg fűtési keringető szivattyúját most, kedvező áron!

Raktárról
Akció
Lowara szivattyú: Lowara EA 25-4/180 230V fűtési keringtető szivattyú
1
Szállítási határidő: Raktárról
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.035 kW
Csatlakozás:1.1/2" (6/4")
Méret:180 mm
51 980 Ft (áfával)
39 000 Ft (áfával)
db
Részletek