VL SZIVATTYÚ KFT.
Tel.: 06-29/320-150
 E-mail: info@vlbt.hu
https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket személyes átvételel is megrendelhetik (csak webáruházas rendelés esetén), vagy szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

kondenzátum átemelő szivattyú

 termék/oldal

Kondenzátum átemelő szivattyú

Szivattyút nem csak az öntözéstechnika vagy a medencetechnika területén alkalmazhatunk, hanem számos olyan helyen is, amire az emberek többsége elsőre nem is gondolna. Ilyen lehet például a kondenzációs kazán technológia és a klíma vagy hűtéstechnika. Ezek mind olyan készülékek ahol a kondenzvizet a készülék maga nem képes önmaga elvezetni, így a kondenzátum átemelő szivattyú segít összegyűjteni és átemelni azt a csatornahálózatba. Az általunk forgalmazott LOWARA TP1 szivattyú kompakt megoldást jelent számunkra, azonnal beüzemelhető, hiszen az egység mindent tartalmaz, ami csak a használatához szükséges (szivattyú, tartály, tömlő, kábelcsatlakozó, visszacsapó szelep, vészjelző kimenet). Méretéből adódóan mindenhol könnyen elfér, energiatakarékos a rendkívül alacsony energiafelhasználása okán, és teljesen automatikusan működik. Egyszerűen telepíthető, mind háztartási mind pedig ipari felhasználóink számára. Minden szivattyúnkra 12 hónap garanciát biztosítunk így természetesen erre a kiváló termékre is.
Akció
Lowara szivattyú: Lowara TP1 kondenzátum, kondenzvíz átemelő szivattyú 230V
1
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.025 kW
26 000 Ft (áfával)
24 000 Ft (áfával)
Részletek