VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.huhttps://www.szivattyuwebaruhaz.hu/gfx/logo.pngVL Szivattyú Kft.+36-29-320-150info@vlbt.hucustomer support
Szivattyuwebaruhaz.hu
Tisztelt Ügyfeleink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a koronavírusos járvány terjedése miatt sajnos üzletünket nem nyitjuk ki március 31-én, azt határozatlan ideig zárva tartjuk! A webáruházunkban, e-mail-en továbbra is fogadjuk és teljesítjük megrendeléseiket, melyeket szokás szerint futárszolgálatokkal juttatunk el Önökhöz, illetve ügyfélszolgálatunk telefonon is rendelkezésükre áll.
Ügyfélszolgálatunk leterheltsége miatt telefonhívását csak ritkán tudjuk fogadni. Kérjük, írjon e-mailt, a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk rá!

kondenzátum átemelő szivattyú

 termék/oldal

Kondenzátum átemelő szivattyú

Szivattyút nem csak az öntözéstechnika vagy a medencetechnika területén alkalmazhatunk, hanem számos olyan helyen is, amire az emberek többsége elsőre nem is gondolna. Ilyen lehet például a kondenzációs kazán technológia és a klíma vagy hűtéstechnika. Ezek mind olyan készülékek ahol a kondenzvizet a készülék maga nem képes önmaga elvezetni, így a kondenzátum átemelő szivattyú segít összegyűjteni és átemelni azt a csatornahálózatba. Az általunk forgalmazott LOWARA TP1 szivattyú kompakt megoldást jelent számunkra, azonnal beüzemelhető, hiszen az egység mindent tartalmaz, ami csak a használatához szükséges (szivattyú, tartály, tömlő, kábelcsatlakozó, visszacsapó szelep, vészjelző kimenet). Méretéből adódóan mindenhol könnyen elfér, energiatakarékos a rendkívül alacsony energiafelhasználása okán, és teljesen automatikusan működik. Egyszerűen telepíthető, mind háztartási mind pedig ipari felhasználóink számára. Minden szivattyúnkra 12 hónap garanciát biztosítunk így természetesen erre a kiváló termékre is.
Akció
Lowara szivattyú: Lowara TP1 kondenzátum, kondenzvíz átemelő szivattyú 230V
1
Szállítási határidő: Jelenleg nem kapható (beszerzés alatt)
Garancia:12 hó
Feszültség:230V-50Hz
Névleges telj. (P1):0.025 kW
26 000 Ft (áfával)
24 000 Ft (áfával)
Részletek